Ekstra Bladet

Nu ramler det for Bendtner: Fyret af sponsor

- POUL FERDINAND pf@eb.dk

Nicklas Bendtner bliver nu ramt af de første konsekvens­er, efter at han natten til søndag blev anmeldt og sigtet for vold mod en taxachauff­ør i det indre København.

I går traf en af angriberen­s sponsorer, hårvoks-producente­n ID Hair, nemlig en konsekvent beslutning og fyrede Bendtner på gråt papir fra jobbet som såkaldt Global Brand Ambassadør.

Vi tolererer ikke vold, så meget laengere er den ikke

’Som følge af et voldeligt sammenstød mellem Nicklas Bendtner og en taxichauff­ør i København, og som senere er blevet politianme­ldt, har IdHAIR med omgående virkning ophaevet samarbejde­t med Nicklas Bendtner’, lyder det i den pressemedd­elelse, som firmaet har udsendt.

Nultoleran­ce

Dermed får sagen nu de første økonomiske konsekvens­er for den 30-årige angriber, der kun nåede at reklamere for hårvoksen i mindre end et år.

– Vi tolererer ikke vold, så meget laengere er den ikke, lyder det klart og tydeligt fra direktør Preben Munch, som altså ikke har ønsket at vente på, at der falder en eventuel dom i sagen.

Han havde givetvis håbet på en helt anden form for reklame, da han skrev under med stjernen, der dengang var meget begejstret over udsigten til at skulle repraesent­ere hårvoksen.

– Jeg har i mange år brugt produktern­e fra IdHAIR, og derfor glaeder jeg mig også ekstra meget over nu at have indgået et samarbejde med dem om at vaere deres globale ambassadør, forklarede Nicklas Bendtner dengang.

Har tillid til ledelsen

Rosenborgs hovedspons­or, Sparebank 1 SMN, lader det vaere op til klubben, om episoden skal have konsekvens­er for Nicklas Bendtner.

– Sparebank 1 SMN er langsigtet samarbejds­partner med Rosenborg og har tillid til, at ledelsen i klubben håndterer sagen på en rigtig måde, siger banken i en kommentar.

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Det er slut med at reklamere for hårvoks for Nicklas Bendtner, der fremover roligt kan skjule lokkerne under en hue i det til tider kolde Trondheim.
FOTO: STINE TIDSVILDE Det er slut med at reklamere for hårvoks for Nicklas Bendtner, der fremover roligt kan skjule lokkerne under en hue i det til tider kolde Trondheim.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark