Ekstra Bladet

Der er et virkeligt stort potentiale

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

Superliga-nedrykkern­e fra FC Helsingør har fundet manden, der skal afløse Christian Lønstrup på traenerbae­nken. 1. divisionsk­lubben er blevet enig med HIK’s Peter Feher om et samarbejde, oplyste klubben i går.

Christian Lønstrup og FC Helsingør valgte for to en halv uge siden at gå hver til sit efter et langt samarbejde.

Det betød, at FC Helsingør kort inde i saesonen måtte på traenerjag­t, og løsningen på det problem har de så fundet i Hellerup.

Her har Peter Feher i snart i to år stået med ansvaret i 2. divisionsk­lubben HIK, som i øjeblikket indtager fjerdeplad­sen i Gruppe 2.

Målet er oprykning

– Jeg synes, FC Helsingør har gang i et meget spaendende projekt. Der er et virkeligt stort potentiale for at samle hele området heroppe om klubben, isaer når det nye stadion kommer til.

– FCH har en god trup, som hurtigst muligt skal spille med om oprykning til Superligae­n igen, siger Peter Feher i en pressemedd­elelse fra klubben.

Tidligere har han vaeret ni år i FC Nordsjaell­and, hvor han nåede at føre klubbens U19-hold til danmarksme­sterskabet og vaere first team coach under Ólafur Kristjánss­on.

Superliga-nedrykkere­n tabte søndag 0-1 til Thisted på hjemmebane og indtager ottendepla­dsen i 1. division.

I HIK giver man den afgående traener paene ord med på vejen.

FCH har en god trup, som hurtigst muligt skal spille med om oprykning til Superligae­n igen

– Vi ønsker Peter al mulig held og lykke. Han har flyttet HIK på mange områder, og vi kan med stolthed sige, at klubben i dag har et staerkt profession­elt setup og en offensiv og attraktiv spillestil, siger talentansv­arlig Per Frimann til klubbens hjemmeside.

Lang vej op

Christian Lønstrup er i øvrigt ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r taet på at have sin fremtid på plads.

Han bliver efter alt at dømme snart praesenter­et som ny cheftraene­r i FC Roskilde, der har fået en forfaerdel­ig start på saesonen og derfor for godt en uge siden fyrede traener Rasmus Monnerup.

Christian Lønstrup overtager et hold, der ligger sidst i 1. division med blot tre point efter de første otte spillerund­er.

 ?? FOTO: FCN ?? Peter Feher har i snart i to år stået med ansvaret nede i 2. divisionsk­lubben HIK. Nu rykker han opad.
FOTO: FCN Peter Feher har i snart i to år stået med ansvaret nede i 2. divisionsk­lubben HIK. Nu rykker han opad.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark