Ekstra Bladet

SKAEBNE DAG

KAMMERATLI­G SAMTALE: I dag skal Nicklas Bendtner for første gang stå skoleret for sin norske klub efter sit slag mod en taxachauff­ør natten til søndag

- STEFAN CHRISTENSE­N SØREN SCHMIDT

Rosenborg har officielt endnu ikke taget stilling til Nicklas Bendtners fremtid i den norske storklub, men i dag kan blive en skaebnedag for den store danske angriber.

Nicklas Bendtner skal i dag stå skoleret for sin arbejdsgiv­er for første gang siden episoden natten til søndag, hvor Nicklas Bendtner slog en taxachauff­ør og efterfølge­nde blev sigtet for vold.

– Nicklas er tilbage tirsdag. Så saetter vi os ned sammen med ham, og så får vi se, hvad vi gør videre, lød det i går fra klubbens daglige leder, Tove Moe Dyrhaug, til norsk TV2.

Langt over stregen

I Norge bliver sagen fulgt intensivt i pressen, fordi Bendtner spiller i Rosenborg, som er en af de absolutte topklubber i Norge.

Hos TV2 Norge har fodboldeks­pert Jesper Mathisen kommentere­t sagen.

– Han var involveret i en anden haendelse med en taxa-chauffør for fire år siden, men da var der ikke vold i billedet. Dette er langt over stregen. Det er totalt uacceptabe­lt og uholdbart. Her har Rosenborg fået et kaempe problem, siger han.

Desuden mener han, at det er maerkeligt, at Nicklas Bendtner tager i byen i København, når han burde fokusere på at komme sig over sin skade.

– Det var overrasken­de for mig, for jeg kender godt til en del af gutterne i Rosenborg. De har vaeret en del ude i byen med Bendtner i Trondheim og har aldrig oplevet ham som voldelig. Uanset, hvad der er sket forinden, så er det totalt uacceptabe­lt at handle på denne måde, siger han.

Kender ikke detaljerne

Den 30-årige angriber startede sit ophold i Rosenborg godt, men i denne saeson er målene ikke kommet helt så tit, som de gjorde tidligere.

Jesper Mathisen understreg­er, at Rosenborg har brug for en spiller som Bendtner i topform, hvis de skal kunne vaere med i både ligaen, pokalturne­ringen og Europa.

Rosenborg har udsendt en pressemedd­elelse, hvori klubben oplyser, at den er bekendt med sagen, men at man endnu ikke har overblik over alle detaljer.

Bendter kontaktede selv til klubben og fortalte om haendelsen, og klubben har efterfølge­nde taget kontakt til taxa-selskabet.

Det er totalt uacceptabe­lt og uholdbart. Her har Rosenborg fået et kaempe problem

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark