Ekstra Bladet

KNIVDRAEBT 35-ÅRIG VAR KENDT AF POLITIET

Ofret havde relationer i det kriminelle miljø. Motivet for drabet er dog stadig ikke fastlagt

- ANDERS JENSEN aj@eb.dk

Et knivdrab fandt sted i Haverslev tidligere på ugen, og politiet efterlyser i øjeblikket 24-årige Mohammed Omar Rayeq og 28-årige Kion Hjaltalin Bertelsen og mistaenker dem for drabet på en 35-årig mand. I aftes var de endnu ikke lokalisere­t.

Tidligere har politiet fastlagt, at både Rayeq og Bertelsen er med i rockerklub­ben Satudarah.

Politiet kender i øjeblikket ikke motivet for drabet, men vicepoliti­inspektør fra Nordjyllan­ds Politi Frank Olsen afviser dog, at ofret også har relation til rocker- og bandemiljø­et.

Efterforsk­es på højtryk

– Vi må bare sige, at vi ikke har klarlagt motivet endnu. De to, som vi eftersøger, er med i Satudarah, og ofret var ikke medlem i rocker- og bandemiljø­et, men han var kendt af politiet og havde relationer i de kriminelle miljøer, siger vicepoliti­inspektør fra Nordjyllan­ds Politi Frank Olsen til Ekstra Bladet.

Vicepoliti­inspektøre­n har tidligere oplyst, at der efterforsk­es intenst i sagen.

– Vores efterforsk­ning i sagen fortsaette­r på højtryk. Vi er stadig i gang med at afhøre vidner og undersøge en raekke tekniske spor på og omkring gerningsst­edet. Der pågår en intens eftersøgni­ng for at finde og pågribe de to mistaenkte, understreg­er Frank Olsen og opfordrer de to maend til at melde sig til politiet med det samme.

Politiet understreg­er, at hvis man ser de to maend, så skal man ikke selv pågribe dem, men ringe 114.

 ?? FOTO: RENÉ SCHÜTZE ?? Politiets teknikere arbejder på gerningsst­edet.
FOTO: RENÉ SCHÜTZE Politiets teknikere arbejder på gerningsst­edet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark