Ekstra Bladet

KIMI FYRET, MEN HAR IKKE OPGIVET HÅBET

-

den måde er der stadig håb i finnens sind.

Han er jo før kommet tilbage fra aske til ilden, da han i 2012 efter en tid som rallykører vendte tilbage til F1 med Lotus-teamet og imponerede i en sådan grad, at han landede i Ferrari-saedet. Tilmed kan han smile lidt af, at Leclerc i fredagstra­eningerne både blev slået af teamkammer­aten og kørte sin racer i hegnet. Så man kan jo ikke bebrejde ham, hvis han – som jeg gaetter på – håber på at komme retur til Ferrari.

Man skal aldrig sige Räikkönen.

aldrig om Kimi

bliver den naestyngst­e UNGE CHARLES LECLERC Ferrari-kører i historien, og det må laegge et kaempe pres på hans uerfarne skuldre at tage over efter karismatis­ke Räikkönen. Et spørgsmål, som presser sig på, er hvorvidt Charles Leclerc bliver anset som laerling under Sebastian Vettel, eller om han fra dag et får lov at laegge pres på tyskeren. Det sidste burde jo vaere tilfaeldet, og så er det op til det monegasker­en selv at køre sig ind i rollen som ligevaerdi­g chauffør.

Jeg tror på, at Leclerc har talentet, og at han sammen med Ferrari kan drive det til noget stort. jeg vil ikke blive overrasket, hvis Vettel får lidt at se til allerede fra begyndelse­n af saesonen. Det kraever dog, at Leclerc kan modstå det pres, der automatisk følger med at køre hos Ferrari, som har den mest følelsesla­dede fanskare af alle teams i hele feltet. Det kraever ikke meget ’traeden ved siden af ’, før man vil blive slagtet af tifosis og italienske medier, som vil kraeve Kimi tilbage, og kan en ung knaegts nerver mon holde til det?

Man skal aldrig sige aldrig om Kimi Räikkönen

i sine rookiesaes­oner RESULTATLI­STEN MED TITLER i både GP3 og Formel 2 taler sit tydelige sprog, og måden, Sauber-raceren i år er blevet kørt til Q3 og pointplace­ringer, er intet mindre end imponerend­e. Og igen skal det naevnes, at Ferrari har et indgående kendskab til, hvad knaegten kan i deres simulator hjemme i Maranello. Det er helt sikkert også en af de helt tungtvejen­de grunde til, at en blot 21-årig gut er blevet udvalgt til at løfte den tunge Ferrari-arv.

Kør for satan, knaegt …

 ??  ?? Jason Watt tror, at Kimi er blevet lovet sit Ferrari-saede tilbage i det tilfaelde, at Charles Leclerc slet ikke praesterer, og på den måde er der stadig håb i finnens sind.
Jason Watt tror, at Kimi er blevet lovet sit Ferrari-saede tilbage i det tilfaelde, at Charles Leclerc slet ikke praesterer, og på den måde er der stadig håb i finnens sind.
 ?? FOTO: JAN SOMMER ??
FOTO: JAN SOMMER
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark