Ekstra Bladet

Hvad skal vi finde på?

- Ritzau

Liverpool er stadig ubesejret i Premier League, efter at det lørdag blev til en 2-1-sejr over Tottenham.

Liverpool dominerede i store dele af kampen, da holdet lørdag mødte Tottenham på udebane i Premier League.

Et mål i kampens ekstratid gav Tottenham håb, men London-klubben tabte alligevel til Jürgen Klopp og co., der tog saesonens femte sejr i lige så mange forsøg med en 2-1-triumf.

Udeholdet så ud til at have fået en flyvende start på kampen, da Roberto Firmino efter kun 44 sekunder rettede et indlaeg i mål.

Eriksen direkte

Men angrebskol­legaen Sadio Mané, der havde placeret sig taet ved Michel Vorm i Tottenham-målet, stod i offside, og målet blev derfor annulleret.

20 minutter senere var Mohamed Salah så taet på at sparke Liverpool i front, da han fangede bolden efter en fejlafleve­ring fra Tottenhams Eric Dier. Men egypterens skud blev skubbet over mål af Michel Vorm.

Med lidt over fem minutter tilbage af halvlegen fik Liverpool hul på bylden, da Georginio Wijnaldum med et hovedstød efter et hjørnespar­k lige nøjagtigt fik sendt bolden ind over målstregen.

Christian Eriksen stod for hjemmehold­ets bedste mulighed, da han sendte bolden i handskerne på Alisson Becker i Liverpool-målet efter et direkte frispark.

Taet på 0-3

Pausen gjorde godt for Tottenham, der kom ud til anden halvleg med fornyet energi og gåpåmod. Efter fem minutter var Lucas Moura taet på at udligne, da han efter en god dribletur sendte bolden mod mål.

Men brasiliane­rens skud tog ydersiden af stolpen og gik forbi.

Blot to minutter efter blev den håbefulde start på halvlegen spoleret, da Roberto Firmino prikkede bolden i mål efter en aflevering på tvaers af feltet fra Sadio Mané og gjorde det til 2-0.

Kort tid efter havde Liverpools sommerindk­øb Naby Keita mulighed for at udbygge føringen, men Michel Vorm forhindred­e med en flot redning London-klubben fra at komme yderligere bagud.

I kampens ekstratid fik Erik Lamela pyntet på resultatet, da han efter et hjørnespar­k tog bolden ned med brystet og køligt sendte den i mål til 1-2.

Med udsigt til at kunne udligne sendte hjemmehold­et alt frem, men tiden løb ud, inden Tottenham nåede at fuldende comebacket.

?? FOTO: RITZAU SCANPIX ?? Kieran Trippier, Christian Eriksen og Harry Kane diskuterer en frisparksm­ulighed til Tottenham. Men Liverpool var for staerke på dagen.