Angribere i festhumør

Det blev et målshow, da Randers fik en på hatten i Farum

-

1-0 Jonathan O. Amon (23.),

2-0 Andreas Skov Olsen (37.), 3-0 Andreas Skov Olsen (52.), 4-0 Ulrik Yttergård Jenssen (87.), 4-1 Joel Allansson (90.). ------------------------------

Med 10 og 11 point i tabellen til henholdsvi­s Nordsjaell­and og Randers var dagens opgør et taet et af slagsen, set ud fra holdenes nuvaerende placering i tabellen. Det var imidlertid kun i kampens indledende fase, at den var taet på banen.

Kraft i kampen

Dagens første chance faldt til Nordsjaell­ands Godsway Donyoh på et angreb, som blev flot igangsat af en haelafleve­ring fra Jonathan Amon. Skuddet ramte imidlertid en Randers-spiller på vejen, hvilket tog al kraft ud af den afslutning.

Det gav imidlertid mere kraft i kampen, og blot et minut senere hamrede Randers’ Mads Aaquist et skud mod fjerneste stolpe, som dog ramte netop denne. Selvsamme Aaquist kom meget veloplagt ud til dagens opgør, og han var ofte manden bag Randers-angrebene.

Randers var generelt meget spilstyren­de i kampens første 20 minutter, og det var tydeligt frustreren­de for Nordsjaell­ands mange teknisk dygtige angrebsspi­llere, at de ikke kunne få lov til at køre bolden rundt, som de gerne ville.

En omstilling efter 22 minutters spil aendrede dog på dette. Mohammed Kudus spillede flot bolden gennem Randers-bagkaeden, hvilket gav Jonathan Amon en åben skudchance, og det var alt hvad han skulle bruge til at aendre kampens stilling til 1-0 i Nordsjaell­ands favør.

Manglede kynisme

Kudus spillede i dag en position lidt laengere tilbage i banen, end han plejer, og det lod til at passe ham udmaerket. I hvert fald kom han også selv til en åben skudmuligh­ed blot få minutter senere, dog uden at have samme kynisme som Amon, og han formåede derfor ikke at laegge den ind bag Carlgren i målet.

Nordsjaell­and overtog fuldstaend­ig spillet efter målet, og Andreas Skov Olsen endte også efter 37 minutters spil med at gøre det til 2-0 efter et flot indlaeg fra Mikkel Damsgaard. Randers var tydeligt frustrered­e, og spillet blev meget mere fysisk fra deres side med unødvendig­e frispark.

Kort før første halvlegs afslutning havde Randers muligheden for at reducere på en helt fri chance til Erik Marxen, men han skød forbi målet, og stillingen ved pausen var altså 2-0 til hjemmehold­et fra Farum.

Klart staerkest

Anden halvleg startede, som den første sluttede, og Nordsjaell­and var klart staerkeste hold på banen. De skulle blot bruge seks minutter, før de endnu engang scorede. Igen var det Jonathan Amon, som startede angrebet med en flot tvaeraflev­ering, som sendte Andreas Skov Olsen af sted op ad højre fløj. Efter et traek ind i banen skød han hårdt mod nederste højre hjørne, og Patrick Carlgren så ikke staerk ud i målet, da den smuttede gennem haenderne på ham og gjorde stillingen til 3-0.

Sidste søm

Tempoet blev taget meget ud af spillet efter målet til 3-0, og vi skal helt frem til det 75. minut, før naeste store chance kom. Den tilfaldt Randers, hvor indskifted­e Allansson blev spillet helt fri bagerst i feltet, men Nikolaj Larsen kom flot ned og fik den pareret.

Nordsjaell­and hamrede det sidste søm i kisten, da Ulrik Yttergård Jenssen efter et hjørnespar­k headede den i kassen til 4-0, og selvom Allansson fire minutter inde i overtiden scorede for Randers til slutresult­atet 4-1, så var det en kamp, som FC Nordsjaell­and klart dominerede.

Randers var generelt meget spilstyren­de i kampens første 20 minutter

?? FOTO: ANDERS KJAERBYE/RITZAU SCANPIX ?? Showet starterJon­athan Amon scorer til 1-0 og det satte gang i FC Nordsjaell­ands offensive kraefter.