Ekstra Bladet

Det modsatte af kaerlighed er ikke

-

Kaerlighed er helt fantastisk. Det er den, vi alle løber efter. Forsøger at knaekke koden til og alligevel ikke helt kan beskrive Og når den deles af to mennesker, bliver følelserne faelles, og begge oplever glaede og tilfredsst­illelse ved forholdet. Er det virkelighe­d?

Lad os kigge naermere på det.

Alt det grundlaegg­es i starten, hvor kan allerede tidligt klarlaegge­s.

Normalt byder det første stadie af forholdet på mange oplevelser – både nye og spaendende. Efterhånde­n som I fortsaette­r mod naeste stadie, laerer du et andet kapitel at kende i din partners liv. I dater – og mange ting

man hurtigt at lave antagelser om, at vi er helt ens, eller det føles, som om vi har kendt hinanden før, han gør mig så glad, eller hun ser alle mine gode sider.

Du er på vej til at blive forelsket. Og modsat hvad mange tror, så er forelskels­e ikke forelskels­e i den anden, det er en forelskels­e i dig selv.

Du ser dig selv igennem den anden.

Flippet? Haeng på.

Når du forveksler det, skyldes det, at det menneske, du fascineres kraftigt af, besidder nogle egenskaber og karaktertr­aek, som du ikke selv har udlevet. Det vil sige, at vedkommend­e kan vaere med til at gøre dig fuldkommen med sin blotte tilstedeva­erelse, fordi vedkommend­e gør dig hel. I denne energi bliver du høj på dig selv og dit liv, fordi du står med løsningen til dine ufuldstaen­dige sløjfer. De kan nu bindes, og de kan bindes sammen med et menneske, der gør dig smuk, glad og levende.

der gør dig smuk, glad og levende. Det er dig selv, der åbner for de ressourcer, fordi du i din fascinatio­n ser løsningen på gåden.

Så med andre psykologis­ke ord er forelskels­e det sted, hvor du ser dig selv.

Men der er som bekendt langt fra forelskels­e til kaerlighed. Faktiske er disse to energier to vidt forskellig­e ting.

Det kan vaere, du føler dig glad lige nu, men når hverdagen dukker op, og forelskels­en damper af, melder mange spørgsmål sig.

Selvom alt ser ud til at vaere perfekt i starten, og det er rart og dejligt at ses, kan ingen vaere sikre på, at der er en direkte vej fra forelskels­e til kaerlighed.

Hvis du vil og kan acceptere hans fejl eller mangler, og det ikke er med et håb om, at han vil aendre sig, så tyder det på, han er den rigtige.

For at der kan opstå kaerlighed og dybe energier er det afgørende at laere at acceptere den anden.

en person, der har kvaliteter, der ikke harmonerer med dine forestilli­nger om den perfekte partner, bør du ikke have nogen forbehold eller forvente noget andet med tiden – du skal altså ikke gå efter fremtidige aendringer. Han eller hun er, som vedkommend­e er.

 ??  ?? HVIS DER ER KEMI, BEGYNDER MEN DET ER IKKE DET ANDET MENNESKE, DET BETYDER, AT HVIS DU ACCEPTERER DET MODSATTE AF KAERLIGHED ALLE DISSE TING ER KOGT NED TIL DET
HVIS DER ER KEMI, BEGYNDER MEN DET ER IKKE DET ANDET MENNESKE, DET BETYDER, AT HVIS DU ACCEPTERER DET MODSATTE AF KAERLIGHED ALLE DISSE TING ER KOGT NED TIL DET

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark