Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

I dag kan du virkelig komme i dybden med et emne der interesser­er dig. Du kan få indsigt, klarhed og samtidig kan du blive utraetteli­gt ved til du når de svar du ønsker. Der er en staerk kompromisl­øshed i dig, hvor du samtidig ikke mister overblikke­t, selvom du går i detaljen.

LØVEN 23/7-23/8

I dag kender din kreativite­t ingen graenser, måske isaer fordi du virkelig gerne vil teste hvor langt du kan komme med tingene, hvis du er staedig og vedholdend­e. Derfor bliver du møjsommeli­gt og utraetteli­gt ved, måske isaer fordi du også er optaget af et mål med det hele.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du er fyr og flamme i dag, og du kan virkelig få meget ud dagen. Du vil møde verden med et åbent sind, og derfor vil du blive mødt med et lige så åbent sind. Det er ikke det samme som at det hele er overfladis­k, du vil både stille og modtage spørgsmål der giver perspektiv­er.

TYREN 21/4-21/5

I dag har du nok en masse tanker der spiller bold med dig. Det kan godt gøre dig urolig til at starte med, fordi du måske ikke helt kender de tanker du har for tiden. Det er skraemmend­e, når man ikke helt forstår tankerne, men i dag finder du modet til at gå i dybden med dem.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du traenger til at vaere hjemme endnu en dag, akkurat ligesom i går. Nok havde du en aktiv dag i går, men du gjorde sikkert også bare alt dét, du fandt behageligt. I dag vil du nok have en større trang til fornyelse, flyt eventuelt rundt på møblerne, forandring fryder til tider.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Endnu en dag vil du ynde mest at vaere i dit eget selskab. Dagen vil isaer vaere oplagt til meditation, da du i dag virkelig kan få et gennembrud i dine tanker. Du har en staerk kontakt til dig selv, og hvis du gerne vil give slip på tanker, og give plads til nye, er dagen ideel til formålet.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du traenger virkelig til føle intimitet og naervaer i dag. Samtidig vil du gerne udfordre den tryghed som du har sammen dine taette relationer, for eksempel din partner. Når man virkelig føler sig tryg sammen med et andet menneske, så tør man også noget man ellers ikke ville.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du traenger til at der skal ske en masse, selvom det er søndag. Du vil ikke have lyst til at vaere hjemme, du vil mere have lyst til at udforske verden omkring dig. I dag kan din nysgerrigh­ed føre dig vidt omkring, og du vil nok fare rundt, lige indtil du dejser om af traethed i aften.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Denne søndag vil du traenge til at dyrke en hobby, måske sammen med andre du deler interessen med. Du vil nyde at vaere sammen med folk der har passion for det samme som dig. Du traenger meget til faellesska­b lige nu, og det er vigtigt at der er plads til det nørdede.

KREBSEN 22/6-22/7

Du traenger virkelig til at få brugt dine kraefter for tiden, og de slipper ikke så let op. Du vil gerne udfordre dig selv, og se hvad du kan overkomme hvis du virkelig saetter dig det for. Du er ret så kompromisl­øs lige nu, og du vil nok isaer se hvad du rent fysisk kan holde til.

SKORPIONEN 24/10-22/11

I dag kan du virkelig bruge tid på at komme til bunds i et par ting i dit liv. Hvis man oplever traethed i hverdagen, er det ofte fordi det er tid til at ompriorite­re et par ting. I dag vil du ikke lade dig jage rundt, du vil se tingene i øjnene, og det giver dig mod til at følge dine vaerdier.

FISKENE 20/2-20/3

Dine ambitioner og din karriere er fortsat i fokus, og i går begyndte du måske at laegge planer. I dag vil du også kigge aerligt og kritisk på planerne, for du vil vide at de er holdbare. Det betyder at du holder målet for øje, samtidig med at du utraetteli­gt justerer dét som må aendres.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark