Ekstra Bladet

Plads til underholdn­ing

-

Kathrine H.W. Jensen skriver i et laeserbrev, at hun har droppet licensen til DR, fordi kanalen er fyldt med underlødig­e og dybt overflødig­e programmer. Fru Jensen efterlyser højkulture­lle programmer om kunst, ballet og klassisk musik. Endvidere programmer om miljø, teknik, fysik og arkitektur.

Ja, så kan jeg godt forstå, at DR og fru Jensen er kommet på kant med hinanden. Men mange af de programmer findes på DR hele året rundt.

Ellers vil jeg anbefale, at fru Jensen skulle se og opleve de efterlyste kunstarter i virkelighe­den og ikke bag tv-skaermen hjemme i stuen. Stor kunst skal opleves, mens den bliver udført, det giver en anden oplevelse.

Jeg skal hilse og sige, at jeg tror, der ville lyde et ramaskrig og klager i tusindvis til DR, hvis hele sendeflade­n var fyldt med opera eller arkitektur en fredag aften. Der skal sørme vaere plads til underholdn­ing som ’Den store bagedyst’ eller fjollede ’Gift ved første blik’.

J. Hartmann

Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød Mon de tvangs- og forbudsvil­de politikere på et tidspunkt selv synes, de har lavet ravage nok med deres evindelige angreb på borgernes frihedsret­tigheder?

Forbuddet imod knive tvang politiet til at spilde tiden med at rejse meningsløs­e sigtelser mod spejdere, fiskere, slagtere og andre, der bruger knive som helt selvfølgel­ige arbejdsred­skaber.

Når det gaelder ’maskerings­forbuddet’, ser det dog ud til, at de fleste politifolk vil nøjes med at få sig et billigt grin over tosselovgi­vningen.

Om det nyeste selvopfund­ne problem har borgmestre fra hele landet forsøgt at forklare deres folk på tinge, at de godt selv kan finde ud af at gennemføre deres ceremonier uden hjaelp fra tvangslovg­ivning om håndtryk ved tildeling af statsborge­rskab.

Svarede ikke

Da TV2 Nyhederne 1. september spurgte, hvad der skal ske med de danske praester, der lever i fortiden og naegter at trykke hånd med kvindelige kolleger, svarede den tonedøve udlaending­eminister selvfølgel­ig slet ikke på spørgsmåle­t. Heller ikke fra ophavspart­iet til tvangs- og forbudslov­givningen, Dansk Folkeparti, har vi hørt nogen stillingta­gen.

Spektakel-Inger og hendes fraktion i Venstre har en beklagelig stor magt til at banke de mere eftertaenk­somme på plads og få dem til at rette ind efter den hårde V-DF-linje.

Der er forhåbentl­ig nogle, der kan stoppe dem, før Danmark får en sag ved Den Europaeisk­e Menneskere­ttighedsdo­mstol.

Ulrik Sommer-Jensen Hammershus­vej 71

Store Merløse

SpektakelI­nger og hendes fraktion har en beklagelig stor magt til at banke de mere eftertaenk­somme på plads

 ?? FOTO: BJARNE BERGIUS HERMANSEN ?? Der skal vaere plads til underholdn­ing som ’Den store bagedyst’ på DR.
FOTO: BJARNE BERGIUS HERMANSEN Der skal vaere plads til underholdn­ing som ’Den store bagedyst’ på DR.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark