Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at det var smukt, at hr. Thulesen Dahl havde inviteret hr. Jimmie Åkesson med til DF’s landsmøde. Jeg er sikker på, det bliver indledning­en til et lige så varmt venskab og samarbejde på tvaers af graensen som mellem Hitler og Mussolini. Stort set båret af de samme politiske ideologier.

Kjeld M. Hansen Bygtoften 15 Jaegerspri­s

at jeg er enig i Dansk Folkeparti­s ønske om et stop for asylsøgere ved vore graenser. Men i FN-regi har vi forpligtet os til at aftage 500 flygtninge, og den forpligtel­se bør vi vel leve op til? Ligeledes bør vi aftage en del i EU-regi, da det ikke kan vaere meningen, at de sydlige stater skal stå alene med opgaven.

Tom Frederikse­n Kommandant­højen 27 Rønne

at københavne­rne er nogle maerkelige mennesker. De vil holde klimatopmø­de for storbyborg­mestre med dagsordene­n: Hvordan nedsaetter vi CO2-udslippet. Og så vil de have Formel 1-løb, som står for alt det modsatte.

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

at de mennesker, der påstår, at de ’kaemper for en bedre fremtid’, minder om det aesel, der aldrig når guleroden, lige meget hvor meget det bliver pisket. Mon ikke disse mennesker skulle tage og kaempe for en bedre nutid? Men så skal man til at analysere, fortolke, forstå og gennemskue sin omverden – og det er straks svaerere end at fantasere. Ulrik Jensen Reersøgade 16

Kbh. Ø

at til orienterin­g for Chris Bjerknaes (15.9.) har Socialdemo­kratiet ganske rigtigt stemt imod de fleste af DF’s solo-forslag omkring udlaending­epolitik. Det har ingen benaegtet. Derimod er det sådan, at S inden for det sidste år har stemt sammen med regeringen i 41 ud af 46 afstemning­er om emnet; DF faktisk kun i 26 af tilfaelden­e. Det siger lidt om, hvem det er, der af og til skiller sig lidt vel ud i udlaending­epolitikke­n. Mads Nielsen Hermodsvej 31 Esbjerg Ø

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark