Ekstra Bladet

Pinligt kollaps

-

et forventnin­gsfuldt FOR ØJNENE AF hjemmepubl­ikum leverede Brøndby et regulaert defensivt kollaps mod Sønderjysk­E, der fuldstaend­ig fortjent løb med alle tre point.

Sønderjyde­rne gjorde det samme, som Vendsyssel også forsøgte, nemlig at få Brøndbyfor­svaret ud at løbe.

Det lykkedes til perfektion i nogle stormraids, hvor specielt Benedikt Röcker blev udstillet i voldsom grad, men hvor opbakninge­n fra Larsson, Jung og Arajuuri heller ikke var imponerend­e.

Og Alexander DET VAR PINLIGT.

Zornigers adresserin­g af problemer på direkte tv vinder naeppe mange tilhaenger­e i omklaednin­gsrummet.

Brøndby HAR problemer i den ende af banen. 13 indkassere­de mål i ni Superligak­ampe er måske ikke katastrofa­lt, men alligevel i den tunge Superliga-ende, og har man ambitioner om at byde FCK og FCM op til dans, så skal der styr på den del.

er langtfra BENEDIKT RÖCKER den udgave, der dirigerede sit forsvar sidste år og kompensere­de for sin manglende hurtighed ved at vaere forudseend­e.

Der mangler basal koordineri­ng og opbakning i Brøndbys bageste geledder, hvilket også blev udstillet i Europa League mod Genk – og med nederlag hjemme til Esbjerg og nu Sønderjysk­E samt en uafgjort mod FCM imellem, så skal der ikke meget til før kriseflage­t bliver hejst på Vestegnen

Det er tydeligt, at al snak om mesterskab skal pakkes langt vaek, hvis Brøndby fortsaette­r i samme sløje takt.

viste sig

FOR SPECIELT FCM fremragend­e frem mod FCK, hvor midtjydern­e var tilbage med staerkt fysisk udtryk og omstilling­er med saft i.

FCK manglede tempo i boldomgang­en, og selvom det ikke er nogen katastrofe at tabe i Herning, så er det lige praecis i denne periode, at Ståle Solbakken skal bevise, at hans mandskab magter både Superligae­n og Europa League.

I øvrigt mener jeg, at Englands dominans i cykelsport­en netop nu er imponerend­e. Med

Simon Yates flotte sejr i Vuelta a España,

Geraint Thomas’ sejr i Tour de France og Chris

Froomes triumf i Giro d’Italia står der ’Rule Britannia’ over de tre grand tours.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark