Ekstra Bladet

Vi kunne have scoret flere mål!

- PATRICK THOMAS pt@eb.dk

Haderslev-klubbens Marcel Römer var med et mål og en assist kampens helt store oplevelse og en evig kilde til uro for et Brøndby-forsvar, som i store dele af kampen lignede, at det var blottet for defensiv organisati­on.

Det var da også helt naturligt en glad Römer, da Ekstra Bladet fanger ham efter kampen.

– Jeg vil ikke sige, at vi er overrasket over resultatet. Jeg sagde inden, at hvis vi skarpe I felterne, ville der vaere rigtig gode muligheder. Det har vi vist, da vi har vundet herinde før. De spiller på en måde, hvor de bringer mange folk frem, og det skaber en masse kaos. Jeg synes, at vi spiller os fint ud af deres første pres mange gange, som førte til omstilling­er til os. Derudover synes jeg, at vi kan score endnu flere mål, så det må vi arbejde på, fortaeller han, inden han lovpriser holdkammer­aternes indsats:

– Eggert og Niki (Jonsson og Zimling, red.) vinder et hav af dueller, som skaber plads for os laengere fremme på banen. Deres midtstoppe­re skal daekke oceaner af plads, og når vi har Mart (Lieder, red.) fremme og et par hurtige kanter, er det ikke sjovt af vaere dem.

Ifølge skarprette­ren var det da også et tilfredst Sønderjysk-E-mandskab, som efter opgøret gik til omklaednin­g.

– Jeg tror, at I har kunnet høre os derude. Vi hørte danske klassikere. Det har vaeret en fornøjelse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark