Ekstra Bladet

Så rødt efter nyreslag

-

– Jeg var i chok, da jeg så det røde kort. Det var en kampsituat­ion, og der var hverken tale om en albue eller et spark.

AGF’s australske landsholds­spiller, Mustafa Amini, måtte efter 72 minutter gå den tunge gang og forlade det østjyske lokalopgør efter at have tildelt Horsens’ faering, Hallur Hansson, et nyreslag – vistnok efter at sidstnaevn­te i bedste håndboldst­il havde nappet sig fri af en omklamring.

– Jeg gjorde intet ulovligt, men blev slået i siden. Det var tale om et nyreslag,

Det var en kampsituat­ion, og der var hverken tale om en albue eller et spark

konstatere­de Hallur Hansson efter kampen.

Dommer Anders Poulsen så åbenbart det samme og behøvede i den situation hverken at se på storskaerm­en eller konferere med linjevogte­re eller fjerdedomm­er Sandi Putros, før han viste Mustafa Amini ud.

Trods det talte man efter kampen i AGF om at protestere mod udvisninge­n, som i sidste ende formentlig­t resultered­e i saesonens første nederlag.

Vågnede op til dåd

Efter en tam første halvleg, hvor størstedel­en af AGFmandska­bet ifølge anfører Jens Stage ikke var til stede mentalt, vågnede gaesterne efter en opsang fra cheftraene­r David Nielsen i anden halvleg.

Da Casper Højer Nielsen hurtigt reducerede til 3-2, kunne det vaere endt i en udligning – hvis altså gaesterne havde vaeret fuldtallig­t fra start til slut samt haft en rigtig frontangri­ber.

Lejesvende­n Ryan Mmaee fik godt en halv time uden at gøre større vaesen af sig, mens manden, der startede på toppen, Mustapha Bundu, udlignede og lagde op til Casper Højer Nielsens hovedstød, men da havde han bevaeget ud på kanten.

Det er her, den unge angriber fra Sierra Leone befinder sig bedst.

?? FOTO: BO AMSTRUP ?? AGF-midtbanesp­illeren Mustafa Amini blev udvist efter en batalje med Horsens’ Hallur Hansson.