Ekstra Bladet

Faerdig med at kegle rundt

-

SINGAPORE (Ekstra Bladet): Hovedet hang hos Kevin Magnussen det meste af weekenden i Singapore. Vaerst var det sviende store nederlag til teamkammer­aten under kvalifikat­ionen.

Uforståeli­gt fordi danskeren det ene øjeblik matchede ham for så at blive sat med et sekund, hvilket er en evighed i Formel 1.

Uden nogen reel på forskellen. forklaring

Men i selve løbet var følingen tilbage i cockpittet på raceren med nummer 20.

Efter ternet flag glaedede løbsingeni­øren Giuliano Salvi sig også over Magnussens løbsfaerdi­gheder. De var tilbage på det vanlige niveau.

Et problem med kølingen kostede et ekstra pitstop, og på en bybane som i Singapore er det så godt som umuligt at overhale. Men som løbet skred frem, var Haas-duoen igen på samme niveau, hvad omgangstid­er angår.

– Der var rigtig god fart i den. Bare aergerligt at vi ikke kunne få mere ud af det, og at det ikke fungerede fredag og lørdag, siger Kevin Magnussen til Ekstra Bladet.

Lang dag

Selvom det var en lang dag på kontoret for ham, betyder det noget for selvtillid­en, at weekendens traengsler ikke fortsatte.

– Selvfølgel­ig er det positivt at se, at farten var tilbage 100 procent igen i løbet. At det ikke rent faktisk var, fordi jeg har ligget og keglet rundt hele weekenden. At der havde vaeret et eller andet fundamenta­lt problem, siger han.

Smilet var tilbage.

– I juli havde han to kontrakter på bordet, og det var et spørgsmål om at vaelge den rigtige af dem. Han er endt uden, fordi nogle folk ikke har nosserne til at leve op til, hvad de siger.

De nosseløse teamchefer, Toto Wolff refererer til, er McLarens Zak Brown og Renaults Cyril Abiteboul. Esteban Ocon nåede ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r at få lavet et saede til McLarens 2019-racer, men teamet valgte i sidste ende Carlos Sainz og Lando Norris.

Og Renault fik i 11. time fik overtalt Daniel Ricciardo til et chokskifte. Australier­en vedkendte i Singapore, at han spiller en rolle i Esteban Ocons uheldige situation.

Sikrer ham plads

– Jeg gjorde det ikke for at tage røven på ham. Men konsekvens­en af mit skifte har sat

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark