Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Efter et par dage hvor du søgt at tilegne dig ny viden, skifter fokus i dag. Omkring middagstid vil du begynde at taenke over fremtid og ambitioner. Du vil gerne bruge noget af det nye du har laert, samtidig med at du gør brug af din erfaring. Gammelt og nyt i smuk forening.

LØVEN 23/7-23/8

Du har haft fokus på det kreative de sidste par dage, men i dag vil du traenge til at vaere mere praktisk igen. Du vil nyde at vaere på job, og her vil du både vaere god til at gøre dét der skal gøres, uden at brokke dig, men du vil også vaere god til at se hvis der er en nemmere vej.

SKYTTEN 23/11-21/12

Efter et par dage i højt tempo, traenger du til at skrue lidt ned for blusset i dag. Det er ikke så underligt at energien ikke er vedvarende, af og til må man slappe af. Det kan du gøre fra i eftermidda­g, hvor du kan gøre noget hyggeligt og velkendt, som du måske havde glemt.

TYREN 21/4-21/5

Efter et par dage med en masse tanker, så traenger du til at der skal ske noget mere aktivt i dag. Fra omkring middagstid vil du saette alt ind på at få et par nye oplevelser, der kan give ny inspiratio­n og nye perspektiv­er. Blander du dette med din erfaring, kan det komme dig til gode.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Efter et par dage hvor du mest har vaeret hjemme, så traenger du til at der skal ske noget i dag. Du vil isaer have lyst til at gøre tingene på en ny og kreativ måde, men samtidig vil du skele til din erfaring. Når gammelt og nyt forenes, opstår der ofte noget helt tredje og spaendende.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Efter et par dage i det stille, så vågner du op til dåd i dag. Fra i eftermidda­g vil du have uanede maengder af energi til din rådighed. Du vil ikke vaere bange for at prøve noget nyt, men du vil også bruge din erfaring. Du kan både se nye og gamle venner, de vil alle nyde dit selskab.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Efter et par dage hvor du mest har haft fokus på dine relationer, har du i dag mere fokus på dig selv. Midt på dagen vil du nok både taenke over hvad der giver dig energi, og hvad der omvendt stjaeler din energi. Af og til må man rydde ud i gamle vaner, for at få plads til noget nyt.

VAEGTEN 24/9-23/10

Du traenger meget til at vaere hjemme i dag, det haenger sammen med at du ikke rigtig fik slappet af i weekenden, der nok var begivenhed­srig. I dag skal du dog lige klare jobbet, inden det kan lade sig gøre. Fra ca middagstid vil du virkelig gerne holde tidligt fri. Se om du kan.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger til at tage dig af dig selv i dag. Du vil gerne taenke lidt over hvad der er sket på det sidste, og du vil gerne rydde lidt op i dit liv, sådan at du bedre kan få den fremtid du ønsker dig. Det er altsammen fornuftigt, og du har i dag et godt overblik over hele situatione­n.

KREBSEN 22/6-22/7

Efter et par dage hvor du virkelig har udfordret dig selv, og hvor du har knoklet løs, så traenger du til at tage tingene mere roligt. Du vil gerne vaere sammen med din partner eller andre vigtige relationer. Du kan både etablere nye, men du kan også pleje gamle relationer.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du traenger meget til at vaere på farten i dag, og du vil rigtig gerne opleve noget nyt. Det skal vaere noget der umiddelbar­t kan lade sig gøre og ikke bare luftkastel­ler. Du vil både vaere god til at finde på ideer i dag, samtidig med at du holder benene solidt plantet på jorden.

FISKENE 20/2-20/3

Efter et par dage med fokus på dine ambitioner, så husker du dig selv på, at der er andet i livet end karriere. Du vil nyde at se dine venner, måske isaer dem du ikke har set laenge. Det kan vaere at venskaber kan tages op på ny, og at eventuelle gamle stridighed­er glemmes.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark