Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

KALUNDBORG: En 27-årig mand fra Høng blev sen aften standset af en falsk politibetj­ent, der kom kørende i en sort VW Touran. Den falske betjent spurgte den 27årige, hvordan det var, han kørte, men anmelderen fattede mistanke, fordi ’betjenten’ lugtede af alkohol. Den 27-åriges mistanke fik den falske betjent til at køre vaek fra stedet i høj fart. TILST: Onsdag morgen blev politiet kaldt til et busstoppes­ted på Havkaervej, fordi en 64-årig mand havde fulgt efter en bus i sin bil og derefter ytret dødstrusle­r mod sin 28-årige svigersøn, der var passager i bussen. Den 64-årige blev efterfølge­nde anholdt og sigtet for trusler på livet. Han blev også sigtet for at modsaette sig anholdelse. HELSINGØR: En 32-årig mand blev onsdag aften anholdt og sigtet for vold, efter han tidligere på dagen havde slået en mand i hovedet med en flaske på en bevaertnin­g i Bramstraed­e.

HOBRO: I ly af natten blev en mini-gummiged stjålet på hjørnet af Skolegade og Vestergade. Politiet oplyser, at gummigeden muligvis kan saettes i forbindels­e med haervaerk på Ambupladse­n, hvor en ukendt maskine samme nat har ødelagt en bro. NYKØBING: Politiet fik onsdag en henvendels­e fra en borger, som netop havde haft besøg af to maend, der foregav at vaere samle ind til Diabetesfo­reningen. De blev imidlertid afvist, og et opkald til foreningen afslørede, at der ikke var nogen aktuel indsamling. SVENDBORG: Vejvrede udviklede sig til røveri på Johs Jørgensens Vej, da en gruppe venner under en køretur følte sig provokeret til at stige ud af deres bil af en anden gruppe i bil, hvilket førte til en konfrontat­ion. Det endte med, at gruppen, der indledte provokatio­nen, tvang anmelderen af episoden til at tømme sin pung for 1500 kroner og overføre et beløb via Mobilepay.

RANDERS: Politiet måtte rykke ud til arresten, hvor to unge maend luskede rundt uden for bygningen og råbte til en indsat. Da patruljen kom frem, forsøgte de to maend at flygte, men truslen om at få en politihund i haelene fik dem til at ombestemme sig. Maendene blev sigtet for at saette sig ulovligt i forbindels­e med en person i faengslet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark