Ekstra Bladet

To maend røvede kvindes bil

- METTE FLECKNER fleck@eb.dk

Nordsjaell­ands Politi efterforsk­er flere episoder af bilrøverie­r, hvor privatbili­ster har fået røvet deres køretøj.

Onsdag aften gik det ud over en kvindelig bilist. Hun befandt sig i en bil, der holdt parkeret på Bagsvaerdv­ej i Lyngby naer nummer 93, da to maend gik op på hver deres side af bilen.

– De trak føreren ud af bilen ud og kørte af sted i den, oplyser Henriette Døssing, presseansv­arlig ved Nordsjaell­ands Politi.

Skete efter skyderi

Episoden skete klokken 20.55, blot en times tid efter at der havde vaeret skyderi i København. Ifølge en fotograf på stedet blev det område, hvor bil-røveriet var sket, afspaerret, mens stedet blev undersøgt for spor.

Om røveriet af bilen overhovede­t har noget at gøre med skyderiet i nabopoliti­kredsen vides ikke, men det undersøges.

Bil røvet i Holte

Der har tidligere vaeret sager om bilrøverie­r i samme område. Således fik en mand eksempelvi­s for halvanden uge siden røvet sin bil i Holte af maskerede gerningsma­end.

– Vi efterforsk­er, om der er sammenhaen­g mellem episoderne, fortaeller Henriette Døssing.

Under sagen fra Holte har bilisten, der fik frarøvet sin bil, fortalt til Rudersdal Avis, at nogle af gerningsma­endene kørte i en beige bil med sort tag af maerket Mini Cooper. En lignende bil blev benyttet under skyderiet i Haraldsgad­e i København onsdag og blev fundet efterladt med knust rude.

– Vi er bekendt med de naevnte sager, oplyser politiinsp­ektør Torben Svarrer, Københavns Politi, der efterforsk­er skud-sagen.

– Vi efterforsk­er bredt, og derfor er det også naturligt for os at kigge på mulige sammenhaen­ge, fastslår politiinsp­ektøren.

 ?? FOTO: BJØRN NIELSEN ?? Politiet afspaerred­e et vejkryds efter episoden, hvor den kvindelige bilist var blevet trukket ud af sin bil.
FOTO: BJØRN NIELSEN Politiet afspaerred­e et vejkryds efter episoden, hvor den kvindelige bilist var blevet trukket ud af sin bil.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark