Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at jeg som en almindelig borger i Danmark har fået min retsbevids­thed kraenket. Da Stein Bagger svindlede for 800 millioner kroner, fik han seks år bag tremmer. Når Thomas Borgen fra Danske Bank svindler med hvidvask for 1500 milliarder kroner, så får han en praemie på måske to gange 14 millioner kroner i aftraedels­e.

Anders Liljensøe, Højrupvej 43 Glamsbjerg

at medie-indgrebet lover godt for os, der ikke gider se sport, hver gang vi taender for tv’et. Det har i mange år vaeret en plage at blive belemret med alle former for sport – tak for begraensni­ngen.

Ingolf Rasmussen Gyldenrisv­ej 28 København S

at jeg heldigvis aldrig har vaeret i Den Kgl. Livgarde – eller den livlige kongegarde, som vi kaldte den. En af de sjove historier skulle vaere, at nullermaen­d, der blev fundet under stueefters­yn, blev puttet i en taendstika­eske og begravet under militaer honnør på øvelsespla­dsen. Ak ja, militaeret er en børnehave for voksne maend.

N. Christense­n Birkeparke­n 266 Odense NØ

at skyderi, mord og bandeopgør altid er en frygtelig ting, som vi hverken kan eller skal acceptere under nogle omstaendig­heder. De skyldige skal straffes med faengsel, så det virkelig kan maerkes. Deres udbredelse, tilgang og fødekaede skal stoppes med alle midler. Vi taler om vor sikkerhed og ret til at faerdes frit uden at frygte for dem og deres haergen.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup

Odense N

at den aktuelle skandalesa­g om Danske Banks hvidvaskni­ng af milliarder af kroner får mig til at taenke på en af de største amerikansk­e praesident­ers vurdering, som han fremkom med som praesident i 1802. Thomas Jefferson sagde: ’Jeg tror på, at banker og finansiell­e institutio­ner er mere farlige mod vores frihed end en fremmed magts militaer’.

Uffe Thorndahl Klintholm Havnevej 74 Borre

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark