Ekstra Bladet

Tre såret under nyt skyderi

Københavns Politi rykkede massivt ud til Nørrebro

- ULRIK BACHMANN ulba@eb.dk

Tre personer blev i aftes såret under nye skyderier i København.

Kort efter klokken 21 blev der affyret skud i Guldbergsg­ade på Nørrebro.

Et vidne konstatere­de overfor Ekstra Bladet, at flere personer blev såret og lå kvaestede på gaden:

– Vi hører en maengde skudsalver fra stuen, hvor vi sidder. Flere end ti skud. Vi går herefter hen til vinduet og ser en sølvgrå bil bakke i høj fart ned mod Skt. Hans Torv, sagde vidnet på stedet straks efter episoden.

– Så går vi ned og ser. Der bliver råbt fra politiet på gaden. Stort set alle betjente er i faerd med at hjaelpe en, der ligger ramt på gaden.

Hurtig hjaelp

To ambulancer ankom hurtigt gerningsst­edet. De kørte begge afsted med sårede. Ifølge Ekstra Bladets oplysninge­r blev de to personer kørt til Rigshospit­alets traumecent­er.

Politiet var også hurtigt på stedet, da en patrulje var i gang med en politiforr­etning blot hundrede meter fra stedet, hvor skyderiet fandt sted.

En af de ramte lå i T-krydset Guldbergsg­ade og Meinungsga­de midt på vejen.

Ekstra Bladet forsøgte sent i aftes at få en kommentar fra vagtchefen hos Københavns Politi og hos den centrale efterforsk­ningsleder René Jensen. Men meldingen fra efterforsk­ningsleder­en var, at man havde for travlt til at svare på henvendels­er fra pressen.

Visitation­szone

Der er for tiden indført visitation­szone i et afgraenset område på netop Nørrebro som følge af flere sammenstød mellem kriminelle, hvor skydevåben har vaeret anvendt.

 ?? FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN ?? Politi og redningspe­rsonale hjaelper en af de sårede fra opgøret på Nørrebro i København.
FOTO: RASMUS FLINDT PEDERSEN Politi og redningspe­rsonale hjaelper en af de sårede fra opgøret på Nørrebro i København.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark