Ekstra Bladet

Brandatten­tat var det vaerste

-

I foreløbig sidste kapitel i Chris Hollands exit-forsøg fra rockerverd­enen får han efter en stribe selvmordsf­orsøg og indlaeggel­ser på psykiatris­k afdeling sig selv på fode med terapi og beroligend­e medicin.

Han finder et job i byggebranc­hen og køber hus med sin nu gravide kaereste. Alt er godt, indtil der en dag står tre mand med baseballba­ts i indkørslen og vil have penge.

– De første får taesk. De naeste betaler vi og ender med at give dem over 100.000 kroner. Til sidst bliver vi nødt til at flygte, fordi vi ikke har flere penge til dem.

Selvom kaeresten er gravid, og deres hus netop er sat i stand, så flygter parret igen over hals og hoved.

Endnu en gang forsøger eks-rockeren sig i et af de officielle exit-programmer. Her vil medarbejde­ren genhuse dem i Aalborg, selvom Chris tidligere var Bandidos-rocker i byen.

– Da jeg siger, at det nok ikke er så god en idé, så siger han bare, at ’jeg må tage tyren ved hornene.’ Det gør jeg så, og der går da heller ikke to uger, så er jeg blevet overfaldet og har fået flaekket et øjenbryn.

Tre dage efter overfaldet bliver han igen opsøgt af sine tidligere rocker-bekendtska­ber, og kort efter bliver han overfaldet foran sin kaereste.

31. oktober 2017 flytter Chris og kaeresten fra det nye hus naer Aalborg. Fire dage senere bliver huset braendt ned, og de mister alle deres ting.

– Jeg er blevet skudt og overfaldet, men det vaerste var at miste alt, hvad vi ejede og havde. Hele ens historie forsvinder for altid.

 ?? FOTO: ERNST VAN NORDE ?? Den tidligere rocker i sin kørestol på en hemmelig adresse, hvor han skjuler sig med Elisabeth og den fem måneder gamle datter.
FOTO: ERNST VAN NORDE Den tidligere rocker i sin kørestol på en hemmelig adresse, hvor han skjuler sig med Elisabeth og den fem måneder gamle datter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark