Ekstra Bladet

Barsler med nyt tv-projekt

- NICK STURM nick@eb.dk

Efter TV2 sidste år slukkede kameraerne i ’Hvem vil vaere millionaer?’-studierne, har programmet­s mangeårige vaert, Hans Pilgaard, måttet søge nye graesgange.

TV2 var hurtige til at forlaenge med vaerten, der fik sit eget talkshow på TV2 Charlie med den uskyldige titel ’Hos Hans’.

Nu spaeder han arbejdsliv­et op med endnu et tv-program.

Det er dog ikke i fjernsynet, at der gøres reklame for projektet, men naermere i cvr-registeret.

Her fremgår det, at Pilgaard har oprettet sit første anpartssel­skab nogensinde, Hapi Entertainm­ent ApS, hvorfra han vil føre idéen til sit nye tv-program ud i livet.

– Jeg har stiftet et firma, og formålet er at lave nogle ting, som er drevet af min lyst til at lave noget, som giver mening og betyder noget. Jeg laver stadig ting på TV2 og er freelancer, forklarer Hans Pilgaard.

Den ellers karismatis­ke og åbenmunded­e tv-vaert er ordknap, når det kommer til hans nyeste idé, som stadig skal forblive en hemmelighe­d.

Der er også nok på spil, eftersom Pilgaard har investeret et større pengebeløb tjent på biografien ’Støj og fortielser’ i projektet.

– Jeg har taget noget af det, som jeg har tjent på min bog, og investeret for at prøve at lave noget, som jeg har lyst til at lave. Det er for mange penge til, at det kun er for sjov, men det er heller ikke penge nok til, at det ruinerer mig.

– Det er drevet af drengerøve­ns lyst til at lave noget af hjertet, slutter han.

Det er for mange penge til, at det kun er for sjov

 ?? FOTO: LINDA JOHANSEN ?? Hans Pilgaard har investeret overskudde­t fra sin biografi på nyt og personligt tv-projekt.
FOTO: LINDA JOHANSEN Hans Pilgaard har investeret overskudde­t fra sin biografi på nyt og personligt tv-projekt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark