Ekstra Bladet

DØGNRAPPOR­TEN

-

RØNNE: Torsdag aften oplyste en borger, at en gruppe unge mennesker smed med flasker ved Det Røde Pakhus. Patruljen traf syv unge, hvoraf en 19-årig mand erkendte at have kastet med en plastflask­e, som han hentede tilbage. NØRRESUNDB­Y: Torsdag ransagede en patruljevo­gn en bil, der holdt parkeret på Smedegade, fordi den lugtede af hash fra kabinen. Betjentene fandt et større kontantbel­øb, amfetamin, kokain, hash, en vaegt og flere mobiltelef­oner i bilen. Bilens to passagerer modtog hver en sigtelse for salg af stoffer, og føreren blev sigtet for at køre bil i påvirket tilstand.

BORUM: Moderen til en 15-årig pige anmeldte torsdag aften, at hendes datter havde vaeret udsat for en meget ubehagelig oplevelse på Stillingve­j. En mand havde parkeret sin bil foran hende, så den spaerrede vejen, hvorefter han steg ud og gentagne gange bad hende om at saette sig ind i bilen. Han forsøgte også at tage fat i pigen, som søgte tilflugt i en bus, der var kommet kørende forbi, hvorefter manden kørte vaek i retning mod Sabro. Manden beskrives som 28-33 år, lysebrun i huden, cirka 175 cm. høj og iført sort tøj.

HERLEV: En børneinsti­tution på Hedelyngen fik torsdag efter lukketid stjålet en kasse med iPads. Gerningsma­nden havde skaffet sig adgang gennem hovedindga­ngen, som formodentl­ig var ulåst.

HOLBAEK: En arbejdsgiv­er anmeldte, at en tidligere ansat var dukket op på stedet. Manden havde medbragt en kniv og et boldtrae, som han truede personalet på livet med. Han blev efterfølge­nde anholdt på sin bopael, hvor han blev sigtet for trusler og tyveri.

FAXE: Politiet rykkede torsdag formiddag ud til en anmeldelse om knivstikke­ri på Kirketorve­t. To gerningsma­end havde stukket en 30-årig mand i armen flere gange. Den 30-årige er uden for livsfare. De to gerningsma­end flygtede fra stedet i en grøn VW Polo med registreri­ngsnummer RL 51711. Politiet leder fortsat efter gerningsma­endene. ODENSE: Torsdag aften blev en mand sigtet for at forstyrre den offentlige ro og orden på Vesterbro, da han råbte ’fucking pansersvin’ efter en politipatr­ulje.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark