Ekstra Bladet

Gør det stort

-

Nu nu må vi vaere søde og venlige:

Det er da klart, at direktøren i Danske Bank, Thomas F. Borgen, skal have årsløn på mere end14 millioner – og hvis han ikke gider vaere chef mere, så yderligere nogle millioner.

Husk på det store ansvar, han har.

Og sker der ham noget efterfølge­nde? Jeg tvivler.

Det er straks vaerre med en mand, der spiller harmonika på Strøget.

Han må naturligvi­s 14 dage i faengsel, for han er farlig og kriminel.

Moralen er, at vil du svindle eller vaere kriminel, så gør det stort. Så slipper du. Så smid den harmonika ud

Torben Sørensen Rymarksvej

Hellerup Indvandrer­bander skyder igen på livet løs i hovedstads­området. I sommer var det i Lyngby, og nu er det tilbage på Nørrebro.

Hvis man ønsker at få bugt med indvandrer­bander, skal der mere politi og mere konsekvens til.

Problemern­e bliver ikke løst ved en enkelt eller to ekstra SSP-medarbejde­re. Der er behov for mere patruljeri­ng, flere betjente og hårde straffe.

Politirefo­rmen var en kaempe fejl, som har betydet en centralise­ring af politiet og nedlaeggel­se af lokale politistat­ioner. I dag bruger vores dygtige politimaen­d-

Det er vores politikere i Folketinge­t, der har svigtet danskerne

og kvinder mere tid bag skrivebord­et end i patruljevo­gnen. Sådan skal det selvfølgel­ig ikke vaere. Det er en udvikling, der skal vendes. Politiet skal afbureaukr­atiseres, og de lokale politistat­ioner skal genetabler­es. Hvad venter politikern­e dog på?

Danske kriminelle skal i faengsel, og udlaending­e, der dømmes for kriminalit­et, skal udvises konsekvent efter første dom og afsone i et lejet faengsel i udlandet. Indvandrer­banderne skal vaek fra gaden og helt ud af landet for bestandigt. Det er vores politikere i Folketinge­t, der har svigtet danskerne.

Til det kommende folketings­valg har vaelgerne chancen for at bytte vores siddende politikere ud.

Nye Borgerlige­s løsning på indvandrer­banderne er enkel:

Enhver udlaending, der dømmes for kriminalit­et, skal udvises konsekvent efter første dom.

Enhver udlaending, der har fået tildelt dansk indfødsret ved lov, skal miste indfødsret­ten og udvises, hvis vedkommend­e dømmes for en lovovertra­edelse, der medfører faengselss­traf.

Hvis man er ung indvandrer i Danmark og ved, at det er konsekvens­en af at haenge ud med bandemedle­mmer, saelge narko, tage våben i hånd, begå voldelige overfald og saette sig uden for loven, så vil det endvidere have en enorm praeventiv virkning.

Vi skal give borgerne trygheden tilbage!

Claus Bøgh Svenningse­n Folketings­kandidat

Nye Borgerlige

Kgs. Lyngby

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Vil man svindle eller vaere kriminel, så gør det i stor målestok, skriver Torben Sørensen med henvisning til Danske Banks direktør, Thomas F. Borgens, afgang.
FOTO: JONAS OLUFSON Vil man svindle eller vaere kriminel, så gør det i stor målestok, skriver Torben Sørensen med henvisning til Danske Banks direktør, Thomas F. Borgens, afgang.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark