Ekstra Bladet

Hospital med overskud

-

Bispebjerg Hospital er et hospital med overskud – og her er det menneskeli­gt overskud, jeg taler om. Magen til profession­el holdning til arbejdet skal man nok lede laenge efter. Og det gaelder alle lige fra portører, fysioterap­euter, sosu-assistente­r, sygeplejer­sker og til laeger.

Jeg var for nylig indlagt på Bispebjerg Hospitals intensive afdeling og efterfølge­nde på medicinsk lungeafsni­t.

Bortset fra det barske forløb med en konstatere­t legionaers­yge føltes det alligevel, som om alle var sat til at formilde forløbet. Det skete gennem en sød, venlig og optimistis­k dialog. Fantastisk, at disse sygeplejer­sker kan overkomme alt det, de gør, for de er helt klart for få.

Jo, jeg er taet på at vaere enig i, at vi måske har verdens bedste sundhedssy­stem. Men det er ikke skabt af politikere, men derimod af en masse dedikerede, superfagli­ge personer, for hvem andres ve og vel er vigtigere end deres eget. Maden er ligeledes et kapitel for sig. Man får dagligt et par muligheder at vaelge imellem til alle dagens tre måltider, og alt var laekkert og veltillave­t. Og så blev det tilmed serveret med et smil.

På udskrivnin­gsdagen kom de faste vagter og gav hånd til farvel med bemaerknin­gen ’og så vil vi ikke se dig igen’.

Så kaere personale på den intensive og den medicinske lungeafdel­ing: Tak for to ugers daglig pleje og behandling.

Olaf Norup

Brønshøj Kirkevej 3 Brønshøj

 ?? FOTO: GREGERS TYCHO ?? Personalet på Bispebjerg Hospital får en varm hilsen fra Olaf Norup.
FOTO: GREGERS TYCHO Personalet på Bispebjerg Hospital får en varm hilsen fra Olaf Norup.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark