Ekstra Bladet

NU BLIVER CHAUFFØREN OGSÅ SIGTET

NY DREJNING: Taxachauff­øren i Bendtnersa­gen er mistaenkt for forsøg på vold

- Sc@eb.dk; haren@eb.dk; aje@eb.dk; pf@eb.dk

Voldssagen mod Nicklas Bendtner er ved at udvikle sig til en omgang alle mod alle.

Således kan taxachauff­øren, der braekkede kaeben i en episode med fodboldstj­ernen, også se frem til en sigtelse for vold.

Det bekraefter advokat Mette Grith Stage over for Ekstra Bladet.

– Jeg kan bekraefte, at han har bedt om, at jeg repraesent­erer ham som forsvarer i sagen, oplyser hun.

– Det, jeg har fået oplyst, er, at han er sigtet, så på den baggrund har han bedt mig om at vaere forsvarer. Det har jeg så skrevet til retten om, siger Mette Grith Stage, der over for Ritzau bekraefter, at hendes klient vil blive mødt med en voldssigte­lse – ligesom Nicklas Bendtner.

– Hvordan min klient forholder sig sigtelsen, har jeg ingen kommentare­r til, før jeg har haft mulighed for at gennemgå sagen og afholde møde med min klient, skriver hun i en mail til nyhedsbure­auet.

Hyrer berømt advokat

Det er ikke en hvilken som helst advokat, taxachauff­øren har hyret.

Mette Grith Stage er således en af landets mest kendte advokater, og hun har fungeret som forsvarer i en raekke store og meget omtalte sager.

Senest i Kundby-sagen, hvor en ung dansk kvinde blev idømt otte års faengsel for forsøg på terror.

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med Københavns Politi, der ikke har yderligere kommentare­r, end at der har vaeret en voldsepiso­de i indre København på det tidspunkt.

Jeg kan bekraefte, at han har bedt om, at jeg repraesent­erer ham som forsvarer

Politiet vil derfor heller ikke hverken be- eller afkraefte, om taxachauff­øren nu er sigtet i sagen. De vil heller ikke kommentere oplysninge­r fra BT om, at politiet selv skulle have taget initiativ til at sigte manden.

Nicklas Bendtners advokat, Anders K. Németh, ønsker heller ikke at saette ord på de nye oplysninge­r om, at hans klient nu ikke er den eneste sigtede i sagen.

Heller ikke chaufføren­s vognmand, Jan Britze, har over for Ekstra Bladet ønsket at kommentere den overrasken­de oplysning.

Forskellig­e forklaring­er

Episoden skete natten til søndag 9. september, hvor Nicklas Bendtner i første omgang blev sigtet for at have udøvet vold mod en taxachauff­ør, der braekkede kaeben i forbindels­e med et slag efter en taxakørsel.

Siden da har der vaeret en del forskellig­e versioner af nattens forløb.

Nicklas Bendtners kaereste, Philine Roepstorff, og chaufføren­s taxaselska­b var eksempelvi­s slet ikke enige om chaufføren­s rolle i sagen.

Taxaselska­bet har hele tiden haevdet, at der findes videomater­iale af episoden.

 ??  ?? Lørdag 22. september 2018 ekstrablad­et.dk/sport
Lørdag 22. september 2018 ekstrablad­et.dk/sport

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark