Ekstra Bladet

Horsens-direktør: Langt over graensen

-

Horsens-manager Bo Henriksen ønsker ikke at udtale sig i sagen om klubbens indberetni­ng af Vejle-traener Adolfo Sormani, og han har også givet sine spillere mundkurv på.

Han henviser i stedet til Kristian Nielsen, og direktøren bekraefter Ekstra Bladets oplysninge­r om, at Horsens har indberette­t Adolfo Sormani.

– Vi havde helst vaeret denne sag foruden, og vi mener ikke, at vi er fint følende. Vi har fuld forståelse for, at temperamen­terne er i kog, men det her er at gå langt over graensen.

Den var ikke gået på gaden

– Som direktør i en virksomhed er det mit job at passe på mine medarbejde­re, og når en af mine ansatte bliver udsat for trusler af denne karakter, imens han passer sit arbejde, skal jeg reagere, fastslår Horsens-direktør Kristian Nielsen.

– Ud over Oliver Drost er der flere andre i truppen og staben, der har vaeret vidne til episoden. Der er slet ingen tvivl om, at jeg derfor skal reagere ved at bringe sagen til disciplina­erinstanse­n.

– Nu skal jeg ikke gøre mig til dommer, men havde det vaeret ude på gaden, det var blevet sagt, er jeg ikke sikker på, at den var gået.

Kristian Nielsen fortaeller, at Vejles tekniske chef, Jacob Krüger, har beklaget episoden over for Oliver Drost.

– Det er da et skridt i den rigtige retning, men det er bare aergerligt, at Sormani ikke selv tager det ansvar og gør det, siger Horsens-direktøren.

Når en af mine ansatte bliver udsat for trusler af denne karakter, skal jeg reagere

Ikke grundlag for en sag

Horsens havde håbet, at Fodboldens Disciplina­erinstans på baggrund af oplysninge­rne ville have åbnet en sag mod Sormani. Men efter at have fået en redegørels­e fra Vejle valgte instansen efter et par ugers behandling­stid, at der ikke var grundlag for at rejse en sag.

Ekstra Bladet har skrevet til Fodboldens Disciplina­erinstans formand, Jens Hjortskov, for at få uddybende kommentar.

Hjortskov har ikke besvaret Ekstra Bladets henvendels­e.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Oliver Drost (tv.) har en fortid i Vejle under netop Adolfo Sormani.
FOTO: JENS DRESLING Oliver Drost (tv.) har en fortid i Vejle under netop Adolfo Sormani.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark