Ekstra Bladet

Kessler: Jeg er ikke ekspert

-

Mikkel Kessler debuterer i aften som baerende ekspert taet på den ring, hvor han selv har fejret store triumfer – og lidt sviende nederlag.

– Jeg har prøvet rollen lidt, men ikke som denne gang, hvor jeg er med inde over fra starten for at fortaelle lidt om kampene og vaere lidt mere … ekspert … nej, det må man jo ikke sige.

– Hvorfor ikke?

– Fordi jeg jo ikke er ekspert i at forklare tingene, og derfor vil jeg ikke kalde mig det. Men jeg har jo prøvet de ting, så jeg kan fortaelle, hvordan jeg har haft det. Mine erfaringer i boksning kan jeg fortaelle om. Det kan jeg meget godt lide. – Er du nervøs?

– Lidt er man jo altid. Jeg vil jo gerne sige det rigtige og få det rigtigt ud til folk, så de kan forstå det. Men der er nogle ting, der er svaere at forklare. Der sker nogle ting i en boksering, som ikke sker på samme måde i en fodboldkam­p. Jeg kan saette mig ind i boksernes sted. Hvordan har de det lige der? Det kan jeg forklare bedre, siger Mikkel Kessler.

– Jeg har kigget rigtigt meget boksning her på det sidste, og jeg har set mange ekstra kampe, jeg ellers ikke ville have set eksempelvi­s med Joshua og Povetkin. Det er jo spaendende. Jeg har sat mig virkeligt meget ind i det – også meget mere end jeg nogensinde tidligere har gjort. Jeg har set og laest interviews, så jeg kan danne mig et indtryk af menneskene bag de to, der står oppe i ringen.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? Mikkel Kessler vil bruge sine erfaringer i boksning, når han kommentere­r kampen, men han vil ikke kalde sig ekspert.
FOTO: LARS POULSEN Mikkel Kessler vil bruge sine erfaringer i boksning, når han kommentere­r kampen, men han vil ikke kalde sig ekspert.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark