Ekstra Bladet

SORTE SKYER OVER SPURS

PESSIMISME: Den saeson, der skulle vaere et triumftog på det nye stadion, er ved at udarte sig til en krise for Tottenham og Christian Eriksen

- POUL FERDINAND pf@eb.dk

Da Tottenham gik på sommerferi­e efter sidste saeson, boblede optimismen i den hvide og marineblå del af Nordlondon.

For tredje saeson i traek var Spurs endt i top tre i Premier League, og nu skulle der tages afsked med det midlertidi­ge hjem på Wembley, så Harry Kane og co. kunne tage det sidste, afgørende skridt mod toppen hjemme på det nyopførte stadion.

Og selvom flytningen blev udsat, lugtede det da også af noget stort, da Tottenham indledte med at vinde saesonens første tre kampe – blandt andet med imponerend­e 3-0 i udekampen mod Manchester United på Old Trafford, mens målmaskine­n Kane for første gang i karrieren formåede at score i saesonens første måned.

Tre nederlag i traek

Men så røg der grus i maskinerie­t.

Først blev en 1-0-føring forvandlet til et 2-1-nederlag i Watford, inden Liverpool straffede en helt igennem elendig Tottenhamp­raestation på Wembley med de samme cifre.

Så begyndte de kritiske røster for alvor at røre på sig – både blandt tilhaenger­ne og i de engelske medier, hvor man spurgte, om manager Mauricio Pochettino­s ambitiøse projekt allerede lakkede mod enden, inden det første trofae var i hus.

Og da endnu en føring blev smidt i Champions League-opgøret i Milano, hvor Inter med to scoringer i de sidste minutter ’stjal’ en sejr på 2-1, havde Spurs for første gang tabt tre kampe i traek under Mauricio Pochettino.

Så nu kradser en truende krise i Christian Eriksens klub, hvor nye sejre er staerkt tiltraengt­e

Ekstra Bladet saetter fokus på de problemer, som Tottenham slås med i øjeblikket.

Tottenham møder Brighton på udebane i aften klokken 18.30. Laes mere om kampen på ekstrablad­et.dk

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark