Ekstra Bladet

SLIDTE SPILLERE

-

Under VM kunne Tottenhams tilhaenger­e bryste sig af, at ikke faerre end ni af deres helte formåede at spille sig frem til slutkampen­e i Rusland.

Her kunne Hugo Lloris som bekendt løfte trofaeet til sidst, mens belgierne Mousa Dembélé, Toby Alderweire­ld og Jan Vertonghen vandt bronzekamp­en mod englaender­ne Harry Kane, Dele Alli, Eric Dier, Kieran Trippier og Danny Rose.

Men prisen har vaeret en lang raekke slidte profiler. Christian Eriksen, Dávinson Sánchez og Heung-Min Son spillede også VM – og sidstnaevn­te har endda siden spillet og vundet Asian Games med Sydkorea.

Og det har kunnet ses i spillet, hvor den normalt høje intensitet isaer i presspille­t er helt vaek.

Bekymret for Kane

Isaer Harry Kane har vaeret langt fra vanligt niveau, hvilket giver dybe panderynke­r hos Sky-eksperten Gary Neville:

– Jeg er bekymret for Harry Kane. Har har spillet 175 kampe siden 2015. Glem det fysiske. Han har brug for en mental pause, for han har det svaert, lød det fra Neville, inden Kane spillede 90 minutter mod Inter.

Mauricio Pochettino har hidtil ikke vaeret villig til at give superstjer­nen en pause, men med Son tilbage fra Asian Games og en formstaerk og målfarlig Lucas Moura i truppen, har argentiner­en mulighed for at give Kane en tiltraengt pause i nogle af de kommende kampe.

 ??  ??
 ?? FOTO: ANTONIO CALANNI/AP ?? Harry Kane har kun vaeret en skygge af sig selv i den seneste tid.
FOTO: ANTONIO CALANNI/AP Harry Kane har kun vaeret en skygge af sig selv i den seneste tid.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark