Ekstra Bladet

INGEN INDKØB

-

Det var ventet, at Tottenham ville handle stort og hurtigt i sommerens transfervi­ndue, hvor navne som Fulhams supertalen­t Ryan Sessegnon og Ajax-stjernesku­ddet Matthijs de Ligt tidligt blev naevnt som varme navne.

De kom bare aldrig, og selv et desperat forsøg på at kapre Jack Grealish hos Aston Villa i The Championsh­ip løb ud i sandet.

– Måske bliver det opfattet negativt. Men det var vores beslutning at holde på vores bedste spillere og holde truppen samlet. Det var en modig beslutning, fastslog Pochettino efterfølge­nde med henvisning til de evige spekulatio­ner om salg af Tottenhams mange profiler.

Det ser maerkeligt ud

Det er da også rigtigt, at Spurs har haft dårlige erfaringer med at nøjes med ’plan B’. Se bare navne som Clinton N’Jie, Vincent Jansen og Georges-Kévin N'Koudou – for slet ikke at tale om fortidsrae­dsler som polske Grzegorz Raziak og newzealand­ske Ryan Nelsen.

Men det så maerkeligt ud, at en af verdens rigeste klubber slet ikke formåede at forstaerke sig, mens PL-rivalerne braendte milliarder af på nye stjerner.

Godt nok er navne som Lamela, Wanyama og Harry Winks nu vendt tilbage efter lange skadespaus­er, men hvis Spurs igen sidder på pengene i januar, får kritikerne ny ammunition.

 ?? FOTO: PETER CZIBORRA ?? Jack Grealish er stadig i Aston Villa trods forsøg på at lokke ham til Tottenham.
FOTO: PETER CZIBORRA Jack Grealish er stadig i Aston Villa trods forsøg på at lokke ham til Tottenham.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark