Ekstra Bladet

STADION ER LANGT VAEK

-

Intet symboliser­er Tottenhams traengsels­tider bedre end byggerodet på det ellers så majestaeti­ske Tottenham Hotspur Stadium, der skulle have erstattet hedengange White Hart Lane.

Det stor hurtigt klart, at det ikke som oprindelig planlagt ville stå klar til saesonprem­ieren.

Siden blev planerne om at åbne med hjemmekamp­en mod Liverpool også sparket til hjørne, da det kom frem, at der var begået graverende fejl – isaer omkring de elektriske installati­oner.

Samtidig har engelske medier bragt afsløringe­r af elendig kommunikat­ion med bygherren og håndvaerke­re, der drak og tog stoffer i arbejdstid­en

Kampene er blevet flyttet

Det har medført dels en kaempe ridse i lakken hos Tottenham og bestyrelse­sformand Daniel Levy og dels en masse besvaer med at finde et nyt sted og spille.

NFL har allerede udskudt indtoget på deres nye, europaeisk­e hjemmebane til 2019, mens det står klart, at alle kampe i CL-gruppespil­let skal afvikles på Wembley, mens Tottenham får hjemmebane i Milton Keynes mod Watford i Carabao Cup.

Lige nu er det et åbent spørgsmål, hvornår Tottenham kan flytte hjem. I vaerste fald bliver det først i naeste saeson.

Indtil da vil arenaen, der skal sende Spurs på omgangshøj­de med rivalerne, fortsaette med at kaste lange skygger over Tottenham og spaende ben for de store ambitioner.

 ?? PR-FOTO ?? Flot ser det ud fra luften, men Tottenham Hotspur Stadium er slet ikke klar endnu.
PR-FOTO Flot ser det ud fra luften, men Tottenham Hotspur Stadium er slet ikke klar endnu.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark