Ekstra Bladet

'Beklager meget'

-

Espresso Houses marketingc­hef, Sinne Fredslund, vil ikke stille op til et interview.

Det sker med henvisning til, at ’negativ presseomta­le af vores hygiejnefo­rhold er af afgørende karakter for vores forretning, hvorfor jeg gerne vil udbede mig spørgsmål på skrift’.

Ekstra Bladet blandt andet, hvorfor der er så mange hygiejnesv­igt, og om hun kan prøve at saette nogle ord på, hvad det er, som gør, at medarbejde­rne har så vanskeligt ved at overholde fødevarere­glerne.

Men hun svarer ikke.

Til gengaeld fremsender hun en erklaering, hvori hun forsikrer, at ’som gaest kan man naturligvi­s føle sig tryg, når man indtager drikkeog fødevarer i vores kaffebarer’.

Hun skriver:

’Vores interne egenkontro­lprogram lever fuldt op til lovgivning­en, og vi har et godt samarbejde med fødevaremy­ndighedern­e. Vi tager deres anmaerknin­ger meget alvorligt og følger selvfølgel­ig op på dem i de berørte kaffebarer. Desvaerre kan vi jo ikke se os fri for menneskeli­ge fejl, som vi selvfølgel­ig beklager meget og står til fuldt ansvar for.’

bedt om Baressos stifter, Kenneth Lucianis, kommentar til forholdene, men han ønsker ikke at medvirke. Han havde hygiejne som maerkesag, indtil han i juni 2015 solgte sine dengang 47 kaffebarer for et hemmeligt trecifret million til det ekstremt rige tyske dynasti Jab Holding, der på samme tid købte den svenske kaede Espresso House – et navn, som alle danske Baressoer også får.

vaeret muligt at stille spørgsmål til Jab Holding, der er ejet af den pressesky Reimann-familie, som menes at vaere god for 33 millarder euro svarende til 246 milliarder kroner.

 ??  ?? HEREFTER SPØRGER EKSTRA BLADET HAR DET HAR HELLER IKKE
HEREFTER SPØRGER EKSTRA BLADET HAR DET HAR HELLER IKKE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark