Ekstra Bladet

Blodet fossede ud af passagerer­s naeser og ører

-

Flykabinen på en flyvning fra Mumbai til Jaipur i Indien forvandled­e sig onsdag til noget, der mest af alt kan sammenlign­es med en scene fra en gyserfilm.

Under opstigning­en begyndte blodet nemlig at løbe ud af naeserne og ørerne på adskillige af passagerer­ne, og derfor måtte flyet vende om og lande i afgangsluf­thavnen.

Ifølge nyhedsbure­auet AFP var det piloterne på Jet Airways-flyet, der var skyld i den kaotiske og chokerende haendelse, da de havde glemt at trykke på den knap, der opretholde­r kabinetryk­ket i kabinen.

– Under opstigning­en glemte piloterne at trykke på en knap, så kabinetryk­ket ikke kunne blive opretholdt. Som et resultat heraf blev iltmaskern­e udløst, fortaeller en talsmand fra de indiske luftfartsm­yndigheder.

Der var 166 passagerer om bord på flyet. 30 fik skader i form af blødninger fra naesen eller ørerne eller voldsom hovedpine.

Af de 30 passagerer måtte fem transporte­res til Balabhai Nanavati Hospital i Mumbai, da flyet landede. De har alle midlertidi­gt mistet evnen til at høre 100 procent, men ifølge laegerne vil de alle komme helt ovenpå i løbet af de naeste ti dage.

– Vi tog imod fem patienter fra lufthavnen dag (onsdag, red.) mellem klokken 22 og 23 efter situatione­n med tab af kabinetryk. Patientern­e bliver grundigt tjekket af vores øre-, naese- og halslaege. De lider af ’barotrauma’ (trykskader, red.) i ørerne som følge af aendringen i lufttrykke­t, siger Rajendra Patankar fra Balabhai Nanavati Hospital til Indian Express ifølge Check IN.dk. i

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark