Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Efter et par dage hvor du mest har vaeret sammen med vennerne, hvor der måske også har vaeret et par skaenderie­r, er det nu tid til at glatte ud og tid til at flade ud. Du laegger alle stridsspør­gsmål bag dig, og slapper fuldkommen af alene, og du nyder både minderne og nuet.

LØVEN 23/7-23/8

Efter et par dage med fokus på dit parforhold, og dine relationer generelt, så bliver du i dag mere indadvendt og stille. Du traenger til at maerke efter hvad der foregår inderst inde. Dels hvad der er foregået som du har vaeret glad for, men du vil også taenke over hvad du mangler.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har virkelig set frem til at weekenden skulle komme, og nu er den her endelig. Du nyder at holde fri, der har vaeret lige lovlig mange opgaver, og de mange gentagelse­r som hverdagen indeholder, har gjort livet lidt gråt. I dag nyder du at vaere hjemme, og du gør lige hvad du vil.

TYREN 21/4-21/5

Efter et par dage hvor du har følt dig meget presset, er det tid at give lidt slip i dag. Du kan pludselig finde en grimasse der kan passe, og du kan lade bekymringe­rne hvile. I stedet kan du bruge tiden sammen med rigtigt gode venner, både gamle venner såvel som nye venner.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Du har vaeret meget effektiv på jobbet på det seneste, og derfor traenger du til at skifte gear i dag. Du vil traenge til at pleje dine naere relationer, måske din partner, hvis du er i forhold. Generelt vil relationer­ne kunne plejes i dag, men de vil også kunne fornyes om nødvendigt.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Efter et par dage med fokus på vaerdierne, måske navnligt finanserne, så får du i dag mere fokus på at have det sjovt her i livet, og du vil have lov til at glemme alle bekymringe­r lidt. Du kan smide meget over bord i dag, og så holde dit fokus på kursen mod nye ting i livet.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Efter et par dage med fokus på at opleve noget nyt og spaendende, så bliver du anderledes fokuseret og målrettet i dag. Du ved hvad du vil, og du lader dig ikke standse. Du er både god til at se tingene fra nye vinkler af, samtidig med at du er god til at bruge din dyrtkøbte erfaring.

VAEGTEN 24/9-23/10

Efter en tid med fokus på kreativite­t, får du i dag en mere praktisk orienterin­g. Du vil gerne nå noget, og det kan vaere at det er i hjemmet du skal laegge kraefterne, hvis du har fri denne lørdag. Det kan vaere at noget skal restaurere­s eller renoveres. Du har tiden og kraefterne.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Efter er par dage med fuld fart frem, hvor du virkelig har fået snakket med en bunke mennesker, så traenger du nok til at tale mere om det der er personligt for dig i dag, for eksempel dine vaerdier. Du kan måske smide en gammel vane på porten, og blive fri til at prøve nye ting.

KREBSEN 22/6-22/7

Efter et par dage hvor du mest har vaeret i dit eftertaenk­somme hjørne for dig selv, så traenger du i dén grad til mennesker og oplevelser i dit liv igen. Det skal vaere folk der er med på lidt eventyr i livet, det hele skal ikke vaere så kedeligt. Det velkendte må af og til udfordres lidt.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har traengt til at vaere hjemme de sidste par dage, og har nok vaeret det så meget det nu engang var muligt. I dag vil du ikke vaere til at styre på ti tønder land, og du vil udfordre rutinerne og det velkendte med nye og kreative indslag. Slå dig bare løs, du traenger til det nu.

FISKENE 20/2-20/3

Du vil rigtig gerne have at dagen skal indeholde en bunke oplevelser, efter at du mest har holdt dig for dig selv i et par dage. I dag møder du verden med en stor selvtillid og gennemslag­skraft, og det vil tiltraekke nye bekendtska­ber. Dem du kender godt vil også nyde dit selskab nu.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark