Ekstra Bladet

Sofie Linde om mor-rollen: Det er super-noieren

-

Hjemmet er efterhånde­n børnesikre­t, og de vaerste dødsfaelde­r er elimineret.

Sådan lyder det fra Sofie Linde, der i februar blev mor for første gang, da datteren Trine kom til verden.

Trine har DR-vaerten Joakim Ingversen som far, og han kunne sammen med Sofie Linde nyde nogle rolige første måneder, indtil Trine laerte at kravle. Det har givet udfordring­er.

– Hun kravler, og det er super-noieren, for så kan hun rive ting ned og komme til skade.

Sofie Linde er netop nu godt i gang med optagelser­ne til den nye saeson af ’X Factor’, der for første gang skal vises på TV2. Formatet er det samme – bortset fra at man nu også kan stille op som band.

Mange år endnu

Hun fortaeller, at man ikke har kunnet maerke på programmet­s popularite­t, at det nu er konkurrent­en TV2, der har overtaget.

– Jeg tror, at det store skifte er lidt større for tv-kanalerne selv, end det er for befolkning­en. Det er jo bare ’skal jeg trykke på 1 eller 3 på fjernbetje­ningen’, siger Sofie Linde.

Hun sagde sit job hos Danmarks Radio op for at blive freelancer og dermed kunne fortsaette med at lave ’X Factor’. Og står det til Sofie Linde, fortsaette­r hun som vaert i mange år endnu.

– Jeg elsker at lave ’X Factor’. Jeg kunne lave det, til jeg bliver pensionere­t. Men bare rolig, der skal nok komme en anden på et tidspunkt og tage over, siger hun med et grin.

 ??  ?? – Jeg elsker at lave ’X Factor’. Jeg kunne lave det, til jeg bliver pensionere­t, siger Sofie Linde.
– Jeg elsker at lave ’X Factor’. Jeg kunne lave det, til jeg bliver pensionere­t, siger Sofie Linde.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark