Ekstra Bladet

SELV FCK-FANS ER MISUNDELIG­E

NY FANZONE I BRØNDBY: Fansene på Vestegnen er svaert begejstred­e over en hel lt ny fodbold-fanzone til ti millioner kroner

- PATRICK THOMAS FOTO: LARS POULSEN pt@eb.dk

På søndag får fans af de blågule mulighed for lidt tiltraengt oprejsning, når Horsens kommer på besøg.

Samtidig får Brøndby-tilhaenger­ne i bedste bierfestst­il mulighed for at nyde optakten ekstra meget, når Danmarks største fanzone åbner for første gang.

– Vi fans synes, at det er fantastisk, at vi får et område, hvor vi i højere grad kan samles før kampen, fortaeller naestforma­nd i Brøndby Support, Sarah Agerklint, da Ekstra Bladet møder hende i de spritnye omgivelser.

– Jeg har bemaerket på Twitter, at selv FCK’s fans er ret misundelig­e. Så ved man, at man har ramt plet, konstatere­r hun med et smil.

Vestegnskl­ubben har da også måttet hive den helt store tegnedreng op ad baglommen. Hele ti millioner kroner er herlighede­n løbet op i, hvilket ifølge naestforma­nden er godt givet ud.

– Det gør, at der kommer et større faellesska­b omkring klubben. Så man ikke bare snakker med de samme fem tosser, man altid har kendt, griner hun.

Skabt af fans

Fyrretrae og fladskaerm­e praeger projektet, som ligger syd for ’Sydsiden’. Noget lignende findes ikke i andre fodboldklu­bber i Danmark, og Brøndby har derfor måttet skele til festivalmi­ljøet og Papirøen i København for at finde inspiratio­n, hvilket blandt andet afspejles på de to foodtrucks, der er placeret i hver sit loungeområ­de.

– Jeg har snakket med flere fans, der helt sikkert har taenkt sig at komme i fanzonen, fortaeller Sarah Agerklint, og netop fansene har haft en finger med i spillet, hvad angår indretning­en.

De store massive plankebaen­ke, som leder tankerne hen på lederhosen og store øl, står på rad og raekke, og med en central scene med dertilhøre­nde stormskaer­m går tilhaenger­ne ifølge naestforma­nden en fed tid i møde.

– Jeg forventer, at der bliver fyldt før kampen. Folk har glaedet sig helt vildt!

Zonen har plads til 2000 fans og åbner tre timer før kampstart.

 ??  ?? Der er dømt øl og hygge, når Brøndby før kampen mod Horsens på søndag indvier et nyt område til supportern­e.
Der er dømt øl og hygge, når Brøndby før kampen mod Horsens på søndag indvier et nyt område til supportern­e.
 ??  ?? Brøndbys marketingc­hef, Thomas Skov Petersen, og naestforma­nden i Brøndby Support, Sarah Agerklint.
Brøndbys marketingc­hef, Thomas Skov Petersen, og naestforma­nden i Brøndby Support, Sarah Agerklint.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark