Ekstra Bladet

Hvem har set Vejles spiller?

- ANDERS ZACHO azk@eb.dk

I Vejle er man intet mindre end godt forvirret.

Ikke over de sportslige resultater, der må siges at vaere godkendte i klubbens første Superliga-saeson i ni år, hvor man i skrivende stund indtager 11.-pladsen med et par flotte sejre i bagagen.

Til gengaeld forstår man ikke, hvor klubbens seneste erhvervels­e bliver af.

Vejle havde ellers lukket en lejeaftale med angriberen Victorien Adebayor før transfervi­nduet smaekkede i, men spilleren dukkede ikke op til aftalt tid, og nu kan oprykkerne ikke lokalisere den nye lejesvend.

Vil ophaeve kontrakten

Den 21-årige angriber, der har fået 15 landskampe for Niger, skulle ellers spille for Vejle resten af saesonen på udlån fra den ghanesiske klub Inter Allies.

Men den aftale vil Vejle nu havde ophaevet, fortaeller Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub.

– Han har mislighold­t aftalen, og derfor arbejder vi på at få den ophaevet. Jeg ved ikke, hvorfor han ikke giver lyd fra sig, men han kom ikke, som vi havde aftalt, siger han til Vejle Amts Folkeblad.

Det var ellers tiltaenkt, at Victorien Adebayor skulle støde til truppen og give chetraener Adolfo Sormani flere muligheder på midtbanen. Klubben havde også sikret sig en købsoption på den nigerske landsholds­spiller, hvis lejeophold­et udviklede sig til at blive en succes.

Nu tyder alt på, at han ikke kommer til at optraede i Superligae­n bekraefter Jacob Krüger over for Ekstra Bladet.

– Det er rigtigt, at vi ikke kan komme i kontakt med ham, men yderligere er der ikke at sige lige nu.

 ?? FOTO: INTERALLIE­SFC.COM ?? Der er ingen i Vejle, der har hørt fra den nigerske landsholds­spiller Victorien Adebayor.
FOTO: INTERALLIE­SFC.COM Der er ingen i Vejle, der har hørt fra den nigerske landsholds­spiller Victorien Adebayor.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark