Ekstra Bladet

Nådesløse AGF knuste lillebror i pokalen

- KLAUS EGELUND

0-1 Mustafa Amini (41) 0-2 Mustafa Amini (64) 0-3 Magnus Kaastrup (71) 0-4 Ryan Mmaee (80) 1-4 Frederik Høgh (86) 1-5 Ryan Mmaee (87) ------------------------------ AGF viste ingen nåde, da De Hvide i aftes baskede lillebror Aarhus Fremad ud af pokalen med stensikre 5-1.

En kamp som formentlig mest vil blive husket for, at den importered­e stadionspe­aker fra nordbyen lagde ud med at kalde AGF’s nye belgiske angriber for Ryan Måge ...

Og da kampen sluttede havde han naevnt belgieren så mange gange, at han havde laert den korrekte udtale af efternavne­t Mmaee (det udtales: maje).

Ryan Mmaee fik samtlige 90 minutter for De Hvide, og han sørgede i slutfasen med to scoringer for at sejren blev komfortabe­l. Hans første mål blev scoret til 4-0, da Magnus Kaastrup havde banket bolden på stolpen.

Og samme Kaastrup var også ophavsmand­en til Ryan Mmaees andet mål, da han snoede sig gennem Fremadfors­varet og serverede bolden for belgieren til 5-1.

Bortset fra målene gjorde Ryan Mmaee ikke større vaesen af sig, og han viste ikke umiddelbar­t, at han er en opgraderin­g i forhold til Kasper Junker.

Men nu gik kritikken af Junker også mest på de manglende mål – og dem sørgede Mmaee trods alt for.

Skruede op for blusset

De store oplevelser hos AGF var to af de spillere, som har bragt klubben guld i U17raekker­ne de seneste saesoner, nemlig Magnus Kaastrup og Kasper Lunding, der boltrede sig på kanterne.

Kaastrup serverede oplaegget til Mustafa Amini til 2-0, og den vaevre kant gjorde det selv til 3-0 midt i anden halvleg.

Aarhus Fremad formåede at true det rekonstrue­rede AGF-mandskab den første halve time og var flere gange taet på scoring mod storebror på dødbolde.

Men AGF skruede op for farten op mod pausen, og da Mustafa Amini kort inden pause-teen headede De Hvide på 1-0 var det hele i realiteten afgjort.

?? ARKIVFOTO: BO AMSTRUP ?? Ryan Mmaee (th.)fik scoret både sit første og andet mål i AGF-trøjen i aftes.
ARKIVFOTO: BO AMSTRUP Ryan Mmaee (th.)fik scoret både sit første og andet mål i AGF-trøjen i aftes.