Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Efter et par dage med fuld drøn på, hvor der sikkert både har vaeret succeser og skuffelser, så traenger du til at skrue lidt ned for blusset i dag. Du vil kigge på de mere naert foreståend­e og jordnaere opgaver, fremfor at tage initiativ til en masse nyt. Du har en god praktisk sans.

TYREN 21/4-21/5

Efter et par dage i dit eget sind, så traenger du til at der sker noget mere i dag. Du er aktiv og din store energi vil blive bemaerket positivt af alle. Det haenger nok sammen med, at du er fuldt ud tilstede, både overfor gamle bekendte såvel som nye mennesker i dit liv.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Du vaeret god til at pleje dine venskaber. I dag traenger du mere til at pleje dig selv lidt, og du ved at det skal prioritere­s for at det hele fungerer for dig. Hvis blot der er ét område i tilvaerels­en man forsømmer, går det ud over alle andre områder, og det er du meget bevidst om nu.

KREBSEN 22/6-22/7

Du har taenkt meget over dine ambitioner og din målsaetnin­g på det seneste. I dag traenger du til at give lidt slip på disse tanker, du bør fokusere på at forsøde tilvaerels­en i stedet. Det har du sans for netop nu, og du kan saette tiden i stå og nyde nuet med gode venner.

LØVEN 23/7-23/8

Efter et par dage hvor du sikkert har søgt at få nyt perspektiv på tilvaerels­en, så ønsker du at gøre noget mere praktisk ved sagerne nu. Der skal taenkes i målsaetnin­g og fuldførels­e. Du kan både bruge din erfaring og din nye viden til formålet. Bare gå efter tingene nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

Efter at du et par dage har vaeret i egne tanker, så traenger du nu til at give slip på alle disse tanker, måske omhandlend­e fortiden. På dén måde får du også plads til nye interessan­te tanker, som giver dig lidt perspektiv på tiden der er gået, og mod på tiden der kommer.

VAEGTEN 24/9-23/10

I dag vil du helst tanke ressourcer­ne lidt op alene, efter du at du i dagevis har vaeret optaget af dine relationer til andre mennesker. Du er god til at sidde for dig selv i dag, og du får en masse ny energi af at taenke på alle de positive ting du har oplevet, det giver dig nyt livsmod.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har virkelig lyst til at føle intimitet og naervaer i dag, måske sammen med din partner, hvis du er i forhold. Er du ikke i forhold, kan det vaere at du møder en gammel flamme, eller også møder du måske en helt ny. Du er i hvert fald åben overfor kaerlighed­en netop nu i dit liv.

SKYTTEN 23/11-21/12

I dag kan du nå en bunke på jobbet, og du vil også vaere vellidt af dine kolleger. Det kan haenge sammen med at du både er god til at gøre din del af indsatsen, samtidig med at du er god til at give plads. Det giver et godt samarbejde, hvor nye ideer kan erstatte gamle vaner.

STENBUKKEN 22/12-20/1

I dag har du en god kontakt til din kreative og ikke mindst dekorative sans. Alt du gerne vil forskønne, bør du gør noget ved i dag. Du har virkelig sans for hvordan tingene tager sig godt ud, og du vil nyde at arbejde med dette i dag. Gamle ting kan fikses op og blive helt nye.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Du traenger til at vaere hjemme i dag, og du kan med fordel bede om tidligt fri, eller du kan arbejde hjemmefra hvis det er muligt for dig. Du har nok en masse praktisk i hjemmet du gerne vil saette hak ved, måske et par haengepart­ier. Det frigiver også ny energi til andre ting.

FISKENE 20/2-20/3

Du traenger til at vaere på farten i dag, og du vil vaere nysgerrig efter at opleve noget nyt. Det er også i de nye oplevelser, om de er nok så små, at man kan finde mod på at skulle klare hverdagens trummerum. Det hele går bedst når erfaring kan gå hånd i hånd med nytaenknin­g.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark