Ekstra Bladet

De seneste ugers episoder

-

Fredag 14. sept.: Om aftenen bliver der affyret skud i Heimdalsga­de på Nørrebro. Ingen bliver ramt. Efterfølge­nde finder politiet to afbraendte biler i samme gade.

Lørdag 15. sept.: Ved 22-tiden bliver to maend ramt af skud, mens de sidder i en bil i Ishøj. Den ene bliver ramt i benet, den andet i torso. Begge er uden for livsfare.

Søndag 16. sept.: Om formiddage­n bliver en yngre mand overfaldet i en butik på Nørrebroga­de. Han bliver taget med ind i en baggård og taesket og sparket og ligeledes ramt af stikvåben, så han skal indlaegges. Tirsdag 18. sept.: Natten til tirsdag modtager politiet en anmeldelse om, at der er affyret skud på Den Sorte Plads ved Mjølnerpar­ken, Nørrebro. Ingen bliver ramt. Tirsdag 18. sept.: Ved 21.30tiden affyres der skud imod en sort VW Golf i krydset mellem Herlev Hovedgade og Herlev Ringvej i Herlev. Chaufføren af bilen dukker sig og undgår at blive ramt. Tirsdag 18. sept.: Ved 22.30tiden bliver der skudt mod en bil på Lygten, Nørrebro. Her bliver en 34-årig mand, der tidligere var kendt som Brothas-figur, ramt i begge arme. Manden meldes uden for livsfare.

Onsdag 19. sept.: Kort efter midnat affyres der skud ved Askerød-bebyggelse­n i Hundige. Fem biler blev ramt, men ingen personer er tilsynelad­ende kommet til skade.

Onsdag 19. sept.: Omkring kl. 20 bliver der pludselig skudt fra en kørende bil mod en gruppe unge. Naesten lige ved siden af står politiet, som svarer igen ved at beskyde bilen. Ingen bliver anholdt, og gerningsma­endene slipper vaek. Fredag 21. sept.: Natten til fredag opholder en 30-årig mand sig på Glostrup Torv sammen med en anden person, da en mand kommer løbende og affyrer flere skud fra en pistol. Den 30-årige bliver ramt i låret, men er uden for livsfare. Fredag 21. sept.: Om aftenen bliver en 19-årig person med perifer bandetilkn­ytning og to tilfaeldig­e borgere ramt af skud ved Meinungsga­de og Guldbergsg­ade på Nørrebro. Den 19årige kvaestes alvorligt, mens de to tilfaeldig­e slap med knap så alvorlige skudskader.

Lørdag 22. sept.: Tre skud blev affyret fra en Mercedes mod en gruppe mennesker ved en Circle Ktankstati­on i Ishøj. Ingen blev ramt ved episoden. Søndag 23. sept.: En 27-årig mand køres på sygehuset efter knivstik under en episode i Ishøj. Manden stikkes fem gange i balden af maskerede angribere. Overfaldet kan have forbindels­e til konflikten, oplyser politiet. Mandag 24. sept.: En helt tilfaeldig mand bliver sent om aftenen fanget i krydsild ved en episode, hvor personer i to andre biler skyder mod hinanden på motorvejen ved Roskilde. Det sker omkring kl. 23.30 på straekning­en mellem afkørsel 13 og 12 i retning mod København. Ingen bliver ramt ved episoden.

Tirsdag 25. sept.: En mand bliver ramt af skud ved en episode ved Skaffervej og Rentemeste­rvej i Københavns Nordvest-kvarter. Der affyres skud fra i hvert fald to forskellig­e våben ved episoden, hvor bilen med manden, der bliver såret, bliver forfulgt af en anden bil.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark