Ekstra Bladet

Rent pip fra Sass

-

har sagt ja til at vaere HENRIK SASS LARSEN med i et nyt program på TV2 News, hvor han skal diskutere politik med Søren Pind.

Hvorfor han har sagt ja ved han faktisk ikke rigtigt selv, fremgår det af TV2’s egen omtale af ’Pind & Sass’.

Tjah. Kunne det have noget at gøre med, at programmet synes renset for kritiske spørgsmål fra irriterend­e journalist­er?

Ulla Østergaard, der har en fortid som spindoktor og en nutid som politisk udviklings­chef på TV2 News, fremhaever, at Pind og Sass selv får lov til at vaelge, hvilke historier de vil diskutere.

Det lyder bekvemt. Sass vaelger naeppe at tale om emner, som giver ham braekforne­mmelser.

historie om SOM F.EKS. EKSTRA BLADETS top-folkene i Socialdemo­kratiets organisati­on, der holdt seminar på Hotel Frederiksm­inde i Praestø. Stedets restaurant har ingen overenskom­st, og det gav anledning til kritik fra fagforbund­et 3F.

Sass vaelger naeppe at tale om emner, som giver ham braekforne­mmelser

Historien gav Sass ’absolut kvalme’. Hvilket han demonstrer­ede med umisforstå­elig mimik over for vores reporter på S-kongressen i Aalborg. Han lagde i øvrigt ud med at give reporteren fingeren og besvare dennes høflige henvendels­e med ordene ’rend mig’.

på Ekstra Bladet kan vi tage BARE ROLIG, det. Vi har vaennet os til den tidligere ministers vaemmelse ved den kritiske presse.

Sass kaldte allerede tilbage i 2011 til kamp mod ’den borgerlige mediedomin­ans’. I et stort interview i Informatio­n sagde han dengang, at han ville skaere støtten til Berlingske, hvis han kunne.

I nyere tid har han kaldt mediernes position i samfundet for ’tyranni’. Han har beskyldt dele af pressen for at lyve og bedrage. I den forbindels­e slog han til lyd for betydelige bøder og straffe til ’tabloide løgne og kampagner’.

Sass har desuden proklamere­t, at han vil saette sig selv på medie-slankekur, således at han kun giver ét interview i kvartalet.

ikke, når han selv hyrer DET GAELDER DOG sin foretrukne interviewe­r, Reimer Bo Christense­n.

På Ekstra Bladet har vi svaert ved at forstå Henrik Sass Larsens klynk.

’Du bliver jo kun populaer, hvis du kan tale i pip, ikke? Du har otte sekunder til din samlede, forgrenede, forblommed­e mening, og hvis du ikke kan klare det på otte sekunder, så er du disqualifi­ed’, siger han i traileren for det nye program.

Come on, Sass, du har en åben invitation til at skrive debatindla­eg i Ekstra Bladets klumme Opinionen, som du ikke benytter.

Tror snart, vi skal have en alvorlig samtale om, hvem der giver hvem kvalme.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Sass Larsens vaemmelse ved den kritiske presse er efterhånde­n velkendt. Her ses han dog i afslappet tilstand.
FOTO: JONAS OLUFSON Sass Larsens vaemmelse ved den kritiske presse er efterhånde­n velkendt. Her ses han dog i afslappet tilstand.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark