Ekstra Bladet

Gå hjem og vug, Kim Kardashian

Men Anastasia Kvitko bryder sig ikke om at blive sammenlign­et med sin amerikansk­e kollega

- ALLAN LYKKE

Hun bliver kaldt ’den russiske Kim Kardashian’, og umiddelbar­t er det ikke svaert at få øje på sammenlign­ingen.

Samme runde, slaviske ansigt og glatte og lange, mørke hår. Samme fyldige bryster – og ikke mindst en bagdel som det amerikansk­e forbillede, der siger spar to til de fleste.

Men selv er 23-årige Anastasia Kvitko ikke vild med at blive sammenlign­et med den mere berømte, amerikansk­e realitystj­erne, der har 115 millioner følgere på Instagram mod russerens kun 8,6 millioner.

Alle ved, hvad Kim har fået gjort ved sin røv

– Jeg kan godt lide Kim Kardashian, men jeg bryder mig ikke om at blive sammenlign­et med hende. Hun er langt efter mig.

Mere sporty

– Min krop er sporty, mine hofte-muskler er veltraened­e, min bagdel er den smukkeste, og jeg har ikke fået foretaget plastikope­rationer i mit ansigt.

– Og hende – alle ved, hvad hun har fået gjort ved sin røv. Det er kun et spørgsmål om tid, før jeg vil blive mere anerkendt end Kim, siger den velformede russer, der flyttede til USA i de sene teenageår for at jagte en modelkarri­ere.

Først til Miami, så til Los Angeles, hvor hun også holder til nu.

Vil se barm og bagdele Anastasia er født i Kaliningra­d, Rusland, og som aeldre fik hun smag for at forsøge sig i modelbranc­hen.

– Jeg blev opdaget af den russiske fotograf Anvar Norov som 17-årig.

Efter det fik jeg lyst til at vaere model, og jeg har fortsat ud ad den vej.

Det var imidlertid ikke så let i Rusland.

– For at vaere model i Rusland skal du vaere høj og tynd. Jeg var ingen af delene, men jeg havde en god figur – de rigtige kurver. Jeg blev anbefalet at tabe mig, men det ville jeg ikke.

– Mine idoler er piger med brasilians­ke kroppe – Kim Kardashian, Beyoncé og Nicki Minaj. Jeg vil se barm og bagdele. Jeg bryder mig ikke om tynde piger.

– Men du skal vaere forsigtig med de amerikansk­e piger. De får ofte foretaget operatione­r, hvor fedt fra andre dele af kroppen sprøjtes ind i rumpen. Min krop er helt naturlig. Den eneste operation, jeg har gennemgået, er at få fjernet min blindtarm.

Ikke at Anastasia Kvitko har noget imod plastikope­rationer.

Til MailOnline hun:

– Jeg er neutral på området. Hvis nogen føler sig lykkeliger­e med nye bryster eller ny naese, så hvorfor ikke?

– Da jeg var barn, dyrkede jeg sport, og nu forsøger jeg bare at holde mig i form og

Mine billeder er ikke photoshopp­ede. Det gør mig anderledes end andre celebritie­s og skønheder

udtaler

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS OG PRIVATFOTO ?? Giganterne­s kampHvem har den mest imponerend­e og veltrimmed­e bagdel? Kim Kardashian til venstre eller Anastasia Kvitko til højre.
FOTO: ALL OVER PRESS OG PRIVATFOTO Giganterne­s kampHvem har den mest imponerend­e og veltrimmed­e bagdel? Kim Kardashian til venstre eller Anastasia Kvitko til højre.
 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Anastasia Kvitko er saerdeles fotogen – også på stranden. Og formerne er helt naturlige ifølge russeren selv.
FOTO: ALL OVER PRESS Anastasia Kvitko er saerdeles fotogen – også på stranden. Og formerne er helt naturlige ifølge russeren selv.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark