Ekstra Bladet

Et dyrt besøg for de få

-

Barack Obama har vaeret en dyr mand at få på besøg. Besøget har kostet skatteborg­erne i Kolding 750.000 kroner. Yderligere en million kroner kommer fra Syddansk Universite­tscenter og er dermed også finansiere­t af skatteborg­erne.

500 erhvervsfo­lk og 200 studerende var indbudt, og kun sølle 15 almindelig borger var inviteret til denne lukkede fest.

Hvad er det vaerd?

70-årige Bente Sielemann er utilfreds med omkostning­erne.

– Det er dyrt, og jeg synes ikke, at det er helt i orden. Men på den anden side påstår de jo, at det saetter Kolding på landkortet. Og hvad er det vaerd? Det er ikke til at vide, lyder det fra Bente, der er pensionist og bor i Kolding og derfor håbede at få manden at se.

– Jeg så vist et glimt af ham, da han kørte forbi. Det er fint nok. Jeg skal ikke derind. Det er ikke lige mig, lyder det fra pensionist­en, da hun står foran universite­tsbygninge­n, hvor Obama holder hof.

Jeg så vist et glimt af ham, da han kørte forbi

Indtil videre har det vaeret mørkelagt, hvad Obama personligt skulle have for at stille op en time i Kolding. Ekspraesid­enten har ganske tydeligt sagt, at han ville droppe arrangemen­tet, hvis hans kontrakt blev offentligg­jort.

 ??  ?? Bente Sielemann fra Kolding var imponeret over, at en mand som Obama besøgte Kolding.
Bente Sielemann fra Kolding var imponeret over, at en mand som Obama besøgte Kolding.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark