Ekstra Bladet

Saetter sit ry på spil for ussel mammon

-

Sikken dog en plat og dum opførsel af komikeren Uffe Holm i TV3’s program ’Til middag hos’.

Han var i selskab med tre andre mere eller mindre kendte mennesker, der skulle dystes på madlavning og hygge. Hver skulle de vaelge et godt formål, som de 10.000 kroner – der var praemien for at holdt den bedste aften – skulle gå til.

Godt nok er hr. Holm mest kendt som en virkelig sjov komiker, men Uffe Holm må da vaere flov over at tage røven på de andre gaester.

Han har vist taget skade af at vaere reklameklo­vn for Leo Vegas, hvor han agerer lokkedue for spillere og desvaerre også ludomaner.

Trist, at Holm vil saette sit ry på spil for ussel mammon. Holm skamroste de andre gennem hele ugen og gav så ét sølle point, da aftenen var omme.

Det var direkte usmageligt. Sikken en idiot, rent ud sagt. Uffe Holm har udviklet sig fra at vaere en god komiker til blot at vaere en ynkelig og tragikomis­k figur. Selvom han indrømmede sin svinestreg på finaleafte­nen, hvor han selvfølgel­ig ’vandt’ alle pengene, kan det ikke retfaerdig­gøre noget som helst. Lige så trist er det, at TV3 vidste alt om Holms plan. Det var simpelthen en hån mod de andre deltagere – og ikke mindst mod seerne.

Lortemad på lorte-tv. Og den største lort var Uffe ’fem år’ Holm.

Leif Lemcke Ildfugleva­enget 148 Odense S

 ?? FOTO: BJØRN JAKOBSEN/TV3 ?? Leif Lemcke skoser Uffe Holm for at snyde de andre gaester i ’Til middag hos’ ved at stemme strategisk.
FOTO: BJØRN JAKOBSEN/TV3 Leif Lemcke skoser Uffe Holm for at snyde de andre gaester i ’Til middag hos’ ved at stemme strategisk.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark