Ekstra Bladet

I øvrigt mener

-

at her er en opfordring til Danske Bøllebanks afgående direktør, Thomas F. Borgen: Som direktør i overnaevnt­e bank må han vaere selvskreve­t til stillingen som chef i et møntvasker­i hans fortid taget i betragtnin­g.

På den anden side så skal der jo en masse mønter til, når der er tale om 1500 milliarder kroner.

Erik Hjetting Vestervej 8 Frederikss­und

at de mange laesere, der er utilfredse over, at Ekstra Bladet ved Poul Madsen spreder had mod DF, bare kan lade vaere med at købe avisen, så laenge I får en spand l... i hovedet af ham.

T. Pedersen Vanløse

at drilleri og humor er en vigtigt del af os alle med både hverdagsli­v og tilhørende samfundsli­v, ja, ofte forebyggen­de – uden at det behøver at blive kaldt sexchikane. De vaerste er ofte de fattigfine og de kendte snobber, som desvaerre ikke kan tåle noget, men blot – til hver en tid – vil vende alt til egen fordel.

Thomas Schütt Jensen Storkeløkk­en 174 Kirkendrup

Odense N

at et citat, der findes på indtil flere sprog, lyder: ’Må Guds vilje stå’.

Ja, den er jo god nok, hvis man er så naiv at tro. Det er jo derfor, at videnskabe­n vinder hver gang, om end de kloge skal have en vis tålmodighe­d, hver gang de naive skal omvendes.

Kenneth Hemmingsen Rugvaenget 13 Naestved

at DR – Danmarks Rødstrømpe­radio – skal spare.

Men hvorfor beholder de så store internatio­nale sportsbegi­venheder som EM og OL og så videre? De er ikke saerligt danske, og derfor kan man lige så godt se dem på de deciderede sportskana­ler, men DR så kunne vise folkeskole­idraet og DM og EM i skills. Men det har journalist­erne nok ingen anelse om, hvad er. Men jer er ret sikker på, at de ville kunne finde mange eksperter både i 3F og på de tekniske skoler

Erling Madsen Brolaegger­vej 11 Slagelse

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark