Ekstra Bladet

MIDTBANESP­ILLERE

-

Bedste midtbanesp­iller: Viktor Fischer, FCK

Jeg kunne også nøjes med at skrive ’bedste spiller i Superligae­n’. PUNKTUM! Han er ganske enkelt for god til Superligae­n, og hvis han fortsaette­r på dette niveau, kan han vaere vaek allerede i vinterpaus­en. Det er sateme svaert at undgå at laegge maerke til hans statistik:

Viktor Fischer har vaeret involveret i 28 mål (12 scoringer og 16 assists) i 27 kampe i Superligae­n. Det er imponerend­e laesning og fortaeller alt om, hvor dygtig og betydnings­fuld en spiller, han er! Fischer leverer også internatio­nalt og har i alt lavet 16 mål og 20 assists for FCK i 39 kampe! Han kan benyttes både som kant og haengende angriber, og med sine bare 24 år står det klart, han igen snart søger mod større adresser.

Vigtigste midtbanesp­iller: Jakob Poulsen, FCM Midtjydern­e har vaeret svaere at slå, selv om det kun for alvor har vaeret prangende mod FCK. Jakob Poulsen er nøglen til det stabile, høje niveau, og han har fortsat sit imponerend­e snit fra guldsaeson­en og lavet tre mål og tre assists i ni Superliga-kampe dette efterår. Han er en leder, der sjaeldent spiller en dårlig kamp, og så betyder hans højre fod enormt meget for mestrene, der af gode grunde satser vildt og voldsomt på dødbolde.

Dårligste midtbanesp­iller: Dominik Kaiser, Brøndby Alexander Zorniger pegede i godt og vel et år på Dominik Kaiser, som sin drømmespil­ler i Brøndby. Ønsket gik i opfyldelse denne sommer, men alle vi andre har sgu til gode at se, hvorfor Zorniger har haft våde drømme om Kaiser. Han har fået chancen helhjertet og vaeret med i alle ti Brøndby-kampe, hvoraf otte har vaeret fra start. Kaiser har både spillet 6’er, 8’er og 10, men indtil videre har han kun bevist, han er en boldflytte­r og en Mukhtar-mega-light!

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark