Ekstra Bladet

Staerkere og bredere trup

-

I naeste uge er det tre år siden, Jürgen Klopp ankom til Anfield. I den periode har tyskeren forandret og forbedret mange ting. Han har gjort truppen staerkere og bredere. Men noget af det, han har bevaret og udbygget, er presfodbol­den, eller kald det overfaldsf­odbolden. Det er enormt fysisk kraevende, men her har tyskeren fundet spillere, der passer perfekt til spillestil­en. Jagten på modstander­ne foregår naermest i flok blandt The Reds.

Offensivt er det tydeligt, at spillere med fart er helt afgørende for, at Klopps filosofi kan føres ud i livet. Med Mane, Salah og Firmino har Liverpool måske en af Europas hurtigste angrebstri­oer. Vi taler få berøringer fra erobring til mulig afslutning.

Flere har løftet sig

Samtidig med, at Klopps idéer efterhånde­n er indgroet i spillertru­ppen, har flere udviklet sig markant det seneste år.

– Andy Robertson er måske den spiller, der har udviklet sig mest, siden han kom fra Hull for et beskedent beløb (68 mio. kr.). Men det er også imponerend­e at se, hvor markant en rolle James Milner har fået. Mange rynkede på naesen, da han blev hentet.

– Men jeg må bare sige, at han er et stort forbillede for alle med den indstillin­g og den mentalitet, han viser på banen, siger Morten Bruun.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark