Ekstra Bladet

Det var en ydmygelse

-

ARKIVFOTO: TARIQ MIKKEL KHAN

Vidoen af den episode mellem Alexander Zorniger og Simon Tibbling, der har fået så meget opmaerksom­hed det seneste døgns tid, er nu blevet offentligg­jort, men der er ikke meget, der tyder på, at det kommer til at laegge en daemper på sagen. På videoen ser man Zorniger daske et par gange til Tibbling. Det virker umiddelbar­t som om, at Simon Tibbling prøver at undgå Zornigers dask.

Nu er Brøndby-spillerens agent, Per Jonsson, ude med sit syn på tingene.

Den svenske agent fastslår, at Alexander Zornigers handling – hvor dramatisk og udramatisk den end ser ud – chokerede Simon Tibbling.

– Simon har aldrig sloges med nogen. Han er ikke sådan en type. Derimod fik han et dask af traeneren og blev chokeret. Prøv at forestil dig det – det var ikke noget, han oplevede som vaerende saerlig sjovt. Det var en ydmygelse. Ja, det var sådan, han følte det og stadig føler, siger Per Jonsson til Fotbolldir­ekt.

FCK interesser­et

Agenten bekraefter desuden, at der var en flirt med FC København, og FotbollDir­ekt mener at vide, at løverne stadig er interesser­et i Simon Tibbling. Et nyt bud fra hovedstade­n kan lande i indbakken i Brøndby i starten af det nye år.

– Det eneste, jeg kan sige, er, at der har vaeret store bud på Simon. Vi må se, hvordan det udvikler sig. Men det er klart – og det siger jeg med respekt for Brøndby – at FCK er en utrolig klub, og Ståle Solbakkens arbejde taler for sig selv, lyder det fra Per Jonsson.

Simon Tibbling har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2022.

Manager i FC København, Ståle Solbakken, fortalte torsdag til TV3 Sport, hvorfor man sendte et bud afsted.

– Det er, fordi han er en god spiller.

– Vi arbejdede på en anden spiller, men det lykkedes ikke, så jeg ringede til Troels Bech og spurgte, hvordan det så ud.

– Der var alt, alt for stor afstand mellem det, vi ville give, og det, Brøndby ville have, siger Ståle Solbakken til TV3 Sport.

– Jeg tror, vi talte sammen to gange i løbet af dagen. Det var fine samtaler uden stress, og det gik, som det gik. Vi havde en god dialog.

Tipsbladet

 ??  ?? Brøndbys cheftraene­r Alexander Zorniger og Simon Tibbling i en tidligere diskussion.
Brøndbys cheftraene­r Alexander Zorniger og Simon Tibbling i en tidligere diskussion.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark