Ekstra Bladet

DAGENS HOROSKOP

- AF BENJAMIN LUNDBERG www.benjaminlu­ndberg.dk

VAEDDEREN 21/3-20/4

Dagen vil vaere meget stille til at begynde med. Du vil sikkert nyde at sove laenge nu det er lørdag, og skal nok ikke nå det store. Dog vil du traenge til at komme ud blandt andre mennesker i eftermidda­g, du er nysgerrig efter spaendende og berigende samtaler i dag.

LØVEN 23/7-23/8

Efter et par dage med fokus på din karriere og dine ambitioner, så bør du saette alle kraefter ind på at få plejet dine venskaber og din fritid. Du traenger til sjove og muntre stunder, og ikke mindst gode samtaler med folk som forstår dig godt, og som deler dine interesser.

SKYTTEN 23/11-21/12

Du har virkelig taget fat på jobbet de seneste dage. Derfor vil du helt naturligt traenge til at slappe af i dag. Du kan nå lidt praktisk først på dagen, men fra i eftermidda­g må du absolut forlange at holde fri fra det hele, måske sammen med din partner, hvis du er i forhold.

TYREN 21/4-21/5

Du har virkelig vaeret på maerkerne de sidste par dage, og du har haft fuld tillid til dig selv. I dag vil du sikkert vågne op veludhvile­t såvel som veltilfred­s med din egen indsats på det seneste. Det får dig til at taenke over dit selvvaerd og din selvtillid, som bliver styrket lige nu.

JOMFRUEN 24/8-23/9

I dag vil du rigtig gerne snakke med andre mennesker om din fremtid og dine ambitioner. Det vil isaer vaere fra i eftermidda­g, at trangen presser sig på. Det kan aldrig skade at snakke med andre om dine tanker, når alt kommer til alt, vaelger du selv hvad du vil til sidst.

STENBUKKEN 22/12-20/1

Du har vaeret meget kreativ på det sidste, og i dag kan du måske laegge sidste hånd på et kreativt projekt. Hvis du også skal bruge lidt praktiske evner for at få tingene i hus, vil disse komme til dig som dagen skrider frem, og du er tilmed så heldig at du kan få hjaelp fra andre.

TVILLINGER­NE 22/5-21/6

Efter et par dage hvor du mest har fokuseret på dit eget selskab, så traenger du til at få lidt mere input fra andre igen. Du vil nyde at komme ud og vaere selskabeli­g, og du vil trives som en fisk i vand. Folk omkring dig vil bemaerke dit gode humør, og finde dig tiltraekke­nde i dag.

VAEGTEN 24/9-23/10

Efter et par dage i tankernes land, så traenger du til at der skal ske noget spaendende i dag. Noget der giver nyt liv og frisk mod, og du må gerne udfordre dig selv lidt. Det kan vaere at du vil nyde at dele en ny oplevelse sammen med andre som også søger lidt spaending nu.

VANDBAERER­EN 21/1-19/2

Efter et par dage hvor du mest har foretrukke­t at vaere hjemme, så skal der ske noget andet i dag. Du vil traenge til at vaere umiddelbar og ligetil, gerne i selskab med andre der har kontakt til det umiddelbar­e. Af og til skal man ikke taenke så pokkers meget, nyd det bare.

KREBSEN 22/6-22/7

Efter at du et par dage har plejet dine venskaber, så traenger du til at vaere mere alene i dag. Der kan sagtens vaere meget indre dialog, mange tanker om dit og dat, isaer fra i eftermidda­g af. I aften kommer der nok mere ro på, efterhånde­n som tankerne tumler på plads.

SKORPIONEN 24/10-22/11

Du har fokuseret meget på at vaere udadvendt på det seneste, og du har set en bunke mennesker og nydt deres selskab. I dag er det tid til at nyde dit eget selskab lidt. Du vil isaer holde af at kunne fordybe dig, og du kan få lidt ny og interessan­t viden på denne måde.

FISKENE 20/2-20/3

Du har virkelig vaeret på farten de sidste par dage. Der er ikke meget du ikke har kunnet overkomme, men i dag er det som om at kraefterne slipper lidt op, og du traenger til at tanke dig selv op hjemme. Det bør du endelig gøre, gerne sammen med dem du holder af.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark